امروز : شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ - 2017 August 19
۰۵:۴۱
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 100201
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۳ - ساعت ۰۶:۰۲
تعداد بازدید: 20
برلیانت بزرگمهر در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری پیروان موعود به نقل از خبرگزاری فارس توصیه‌هایی پیرامون مصرف برنج به هموطنان ...

برلیانت بزرگمهر در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری پیروان موعود به نقل از خبرگزاری فارس توصیه‌هایی پیرامون مصرف برنج به هموطنان کرد.

وی گفت: برنج منبع غنی خانواده ویتامین B است اما بیشتر این ویتامین در سبوس برنج قرار دارد که متاسفانه دور ریخته می‌شود.

این مشاور تغذیه به عادت غذایی ایرانیان اشاره کرد و گفت: بعضی از خانواده‌های ایرانی عادت به آبکش کردن برنج دارند که این عادت موجب می‌شود برنج ویتامین‌های خود را از دست بدهد.

وی تاکید کرد: با آبکش کردن، آن مقدار کمی از ویتامین B که در برنج باقی مانده است، دور ریخته می‌شود.

بزرگمهر توصیه کرد: از آنجا که برنج تنها حاوی ویتامین‌های B است و با آبکش کردن این ویتامین از دست می‌رود، بهتر است این غذا بصورت کته پخته و مصرف شود.

انتهای پیام/
برچسب ها:
آخرین اخبار