امروز : جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶ - 2017 December 15
۱۹:۴۶
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 101649
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۳ - ساعت ۰۶:۰۰
تعداد بازدید: 14
به گزارش گروه دانستنی‌های پایگاه خبری ، مهدوی پیروان موعود ; ، با توجه به تحقیقات اخیر پزشکان در دانشگاه «پیتزبورگ»، خوردن یک قطعه ماهی پخته شده هر ...

به گزارش گروه دانستنی‌های پایگاه خبری ، مهدوی پیروان موعود ; ، با توجه به تحقیقات اخیر پزشکان در دانشگاه «پیتزبورگ»، خوردن یک قطعه ماهی پخته شده هر ماه و یک بار در هفته در افزایش سلامت مغز کمک می‌کند.

به گفته کارشناسان بهداشت،‌ خوردن ماهی پخته شده به طور مرتب، می‌تواند سلامت مغز را تقویت کرده و از زوال عقل جلوگیری کند.

این تحقیقات نشان داد افرادی که در رژیم غذایی خود ماهی پخته شده «نه سرخ شده » می‌خورند، مغز آنها حجم بزرگتری در منطقه مرتبط با حافظه و شناخت دارد.

محققان با بررسی اسکن‌های مغز 260 نفر، از رابطه بین سطح امگا3 و تغییرات مغز بسیار شگفت زده شدند.

لازم است بدانید که ماهی اگر سرخ شود منجر به نابودی اسیدهای چرب سالم ماهی می‌شود برای همین پزشکان در این تحقیقات به مصرف ماهی پخته شده توصیه کردند.
انتهای پیام/

منبع : فارس

برچسب ها:
آخرین اخبار
پربازدید ها