امروز : یکشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۵ - 2016 December 4
۱۵:۵۸
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 103592
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۳ - ساعت ۰۶:۰۰
تعداد بازدید: 5
سید حسین هاشمی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی فارس بر ضرورت افزایش میزان  استفاده مردم از نان صنعتی تاکید کرد و اظهار داشت: متاسفانه هم اکنون رغبت کمی ...

سید حسین هاشمی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی فارس بر ضرورت افزایش میزان  استفاده مردم از نان صنعتی تاکید کرد و اظهار داشت: متاسفانه هم اکنون رغبت کمی در مردم برای استفاده از نان‌های صنعتی وجود دارد.

استاندار تهران در این رابطه ادامه داد: نان لواش 30 درصد، نان بربری 35.5 درصد،تافتون 12.5 درصد ،سنگک 12.20 درصد،نان حجیم و غیر حجیم 8.0 درصد و نان صنعتی0.35 درصد در استان مصرف می‌شود.

وی اظهار داشت: متاسفانه با وجود آنکه به سمت صنعتی شدن پیش می‌رویم اما نان صنعتی کمترین میزان استقبال را در میان مردم دارد.

هاشمی با اعلام اینکه در استان تهران ماهانه 100 هزار تن گندم مصرف می‌شود، ابراز داشت: در حال حاضر 677 واحد نانوایی در پایتخت به تجهیزات کنترل بحران از جمله موتور برق، مخزن گازوئیل،آب و مشعل دوگانه سوز مجهز هستند.

استاندار تهران بر تاکید بر ضرورت جدی گرفتن موضوع پدافند غیر عامل در سال جاری، خاطرنشان کرد: دستگاه‌هایی که در این حوزه مهم هستند باید مشخص شده تا در هفته پدافند غیر عامل برنامه منسجمی در سطح استان تهران اجرا شود.
انتهای پیام/
 

منبع : فارس

برچسب ها:
آخرین اخبار