امروز : سه شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۵ - 2016 December 6
۲۲:۰۹
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 103996
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ - ساعت ۰۶:۰۰
تعداد بازدید: 8
به گزارش پایگاه خبری ، مهدوی پیروان موعود ; از زاهدان به نقل از دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، علیرضا مبارکی با تاکید بر این‌که هیچ مجوزی مبنی بر ...

به گزارش پایگاه خبری ، مهدوی پیروان موعود ; از زاهدان به نقل از دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، علیرضا مبارکی با تاکید بر این‌که هیچ مجوزی مبنی بر استفاده از روغن پالم در فرآورده‌های لبنی صادر نشده است، گفت: در بازرسی‌های انجام شده توسط بازرسان معاونت غذا و دارو از کارخانجات تولید محصولات لبنی در شهرهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مستنداتی دال بر استفاده از روغن پالم در شیر و ماست پرچرب این کارخانجات مشاهده نشده است و آزمون‌ها و بررسی‌های دقیق‌تر در حال انجام است.

وی افزود: سه کارخانه تولید محصولات لبنی در شهرهای تحت پوشش دانشگاه مشغول فعالیت هستند که محصولات تولیدی آن‌ها شامل شیر، دوغ و ماست است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عنوان کرد: استفاده از روغن پالم در فرآورده‎های لبنی نظیر شیر پرچرب و ماست پرچرب غیرمجاز بوده و تخلف محسوب می‎شود.

وی با بیان این‌که رعایت تغذیه صحیح و مناسب از ارکان تضمین سلامت به شمار می‎رود، افزود: با توجه به کم‌تحرکی شهروندان باید فرهنگ استفاده از فرآورده‌های پرچرب اصلاح شود و استفاده از فرآورده‎های پرچرب باید کاهش یابد.

مبارکی تصریح کرد: استفاده از چربی‎ها با محتوای اسید چرب ترانس و همچنین چربی‎های با میزان بالای اسیدهای چرب اشباع باعث افزایش LDL و کاهش HDL می‌شود و برای سلامت قلب و عروق مضر است.

انتهای پیام/75004/م

منبع : فارس

برچسب ها:
آخرین اخبار