امروز : شنبه ۵ فروردین ۱۳۹۶ - 2017 March 25
۱۹:۲۵
ادموند
کمک مالی
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 108575
تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۳ - ساعت ۱۳:۵۸
تعداد بازدید: 36
به گزارش پایگاه خبری ، مهدوی پیروان موعود ; به نقل از سازمان سرمایه‌گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران، محمد خزاعی افزود: هیات وزیران به استناد اصل ...

به گزارش پایگاه خبری ، مهدوی پیروان موعود ; به نقل از سازمان سرمایه‌گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران، محمد خزاعی افزود: هیات وزیران به استناد اصل یک صد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران برای ایجاد تحرک اقتصادی، رفع موانع تولید و سرمایه گذاری و بهبود فضای کسب و کار کشور، ماده (35) آیین نامه اجرایی قانون تشویق و حمایت سرمایه گذاری خارجی  مصوب سال 1381 را اصلاح نمود.

وی در ادامه افزود: بر اساس ماده (5) تصویب نامه هیات وزیران، دستگاههای اجرایی ذیربط از جمله وزارتخانه های امور خارجه، کشور و تعاون،کار و رفاه اجتماعی بر اساس تایید و معرفی سازمان سرمایه گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران در خصوص صدور روادید، اجازه اقامت و صدور پروانه کار برای سرمایه گذاران خارجی و افراد وابسته آنان مطابق ترتیبات مشخص اقدام می‌نمایند.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی اظهار امیدواری کرد که با تعامل مثبت و سازنده بین سازمان سرمایه گذاری و سایر دستگاههای متولی صدور مجوزهای مذکور، بستر لازم در راستای تسهیل و تسریع امور سرمایه‌گذاران خارجی در کشور بیش از پیش فراهم شود.

متن کامل واصلاح شده  ماده (35) آیین نامه اجرایی قانون تشویق و حمایت سرمایه گذاری خارجی مصوب سال 1381 که به استناد ماده (5) تصویب نامه شماره 56917/ت50582 ﻫ مورخ 25/5/1393 هیات وزیران  اصلاح گردیده است به شرح ذیل است:

ماده 35- دستگاههای اجرایی ذیربط از جمله وزارتخانه های امور خارجه، کشور و تعاون،کار و رفاه اجتماعی بر اساس تایید و معرفی سازمان سرمایه گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران در خصوص صدور روادید، اجازه اقامت و صدور پروانه کار برای اشخاص زیر مطابق ترتیبات این ماده اقدام نمایند:

1-    سرمایه گذار خارجی

2-    مدیران و کارشناسان سرمایه گذار خارجی

3-    مدیران و کارشناسان خارجی بنگاه اقتصادی که سرمایه خارجی در آن بکار گرفته می شود

4-    همسر، فرزندان ذکور زیر (18) سال و اناث مجرد و پدر و مادر تحت تکفل افراد موضوع جزء های (1)، (2) و (3)

الف- وزارت امورخارجه پس از وصول درخواست سازمان سرمایه گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران  بنا به نوع و مدت روادید مورد تقاضا، راسا مجوز روادید یک بار ورود و یا چند بار ورود ( حداکثر سه ساله) با  حق اقامت نود روز در هر بار برای افراد موضوع جزء های (1) تا (4) را ظرف سه روز کاری،مشروط به نبود مانع از نظر قوانین و مقررات صادر و در صورت عدم امکان صدور، نتیجه را به درخواست کننده و سازمان سرمایه گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران اعلام نماید.

ب- وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی برای افراد موضوع جزء های (1)، (2) و (3) بر اساس درخواست سازمان سرمایه گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران و بدون در نظر گرفتن نوع روادید، ظرف هفت روز کاری، پروانه کار یا تمدید کاری مشروط به نبود مانع از نظر قوانین و مقررات صادر و در صورت عدم امکان صدور، نتیجه را به درخواست کننده و سازمان سرمایه گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران اعلام نماید.

ج- وزارت کشور با جلب مشارکت نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران برای افراد موضوع جزء های (1) تا (4) بر اساس درخواست سازمان سرمایه گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران ظرف سه روز کاری پروانه اقامت سه ساله با تشخیص و تایید سازمان سرمایه گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران مشروط به نبود مانع از نظر قوانین و مقررات صادر یا تمدید نموده و در صورت عدم امکان صدور، نتیجه را به درخواست کننده و سازمان سرمایه گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران اعلام نماید.

تبصره- اخذ پروانه اقامت توسط افراد موضوع جزء های (1) تا (4)، آنها را از دریافت روادید رفت و برگشت برای خروج از کشور و ورود مجدد به آن معاف می نماید.
انتهای پیام/ب

منبع : فارس

برچسب ها:
آخرین اخبار
پربازدید ها