امروز : شنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۵ - 2016 December 3
۰۸:۴۷
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 108650
تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۳ - ساعت ۰۶:۰۰
تعداد بازدید: 27
مریم مقیمی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس گفت: طب سنتی برای کاهش درد در بیمارانی که دچار سنگ کلیه می‌شوند روش غذایی را توصیه می‌کند که در ...

مریم مقیمی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس گفت: طب سنتی برای کاهش درد در بیمارانی که دچار سنگ کلیه می‌شوند روش غذایی را توصیه می‌کند که در آن از مصرف شیرینی‌های مصنوعی به مقدار زیاد قهوه، شکلات و کاکائو پرهیز می‌کند.

وی ادامه داد: غذاهایی مانند کله‌پاچه، حلیم غذاهای مانده و فریزی، قارچ، بادمجان و تخم‌مرغ آبپز از جمله غذاهایی هستند که این بیماران نباید بخورند.

مقیمی گفت: گوشت شتر، گاو و گوساله ،گوشت‌های مانده و ماهی شور در رژیم غذایی بیمارانی که دچار سنگ کلیه هستند نباید باشد. همچنین از مصرف شفتالو‌، زردآلو و گلابی خام باید پرهیز کنند.

این متخصص طب سنتی تصریح کرد: در مقابل مصرف گوشت تیهو، جوجه مرغ، بزغاله مفید است. حتی برای افرادی که معده و روده ضعیفی دارند هم توصیه می‌شود. این نوع گوشت‌ها نیروی بدن را کاهش نمی‌دهند و بدن را لاغر نمی‌کنند. گفته می‌شود یکی از بهترین غذاها در بیماران دچار سنگ کلیه پختن گوشت چلچله با روغن بادام، کرفس، گشنیز و دارچین است.

مقیمی افزود: میوه‌های مانند خیار، آلبالو، انجیر، انگور و خربزه از جمله میوه‌هایی هستند که سنگ‌های کلیه و مثانه را می‌شکنند صاف‌کننده خون هستند و برای کلیه مفیدند و بیماران می‌توانند یک ساعت پس از مصرف غذا آنها را مصرف کنند.

مقیمی مصرف بادام، فندق، پسته و کنجد را برای بیماران دچار سنگ کلیه توصیه کرد و گفت: روغن بادام، کنجد و زیتون به دفع سنگ‌های اداری کمک می‌کند و در رفع سوزش ادرار موثر هستند و از خواص مهم روغن زیتون شکستن سنگ‌های ادراری است.

انتهای پیام/

منبع : فارس

برچسب ها:
آخرین اخبار