امروز : دوشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۵ - 2016 December 4
۰۰:۰۴
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 111094
تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۳ - ساعت ۰۶:۰۰
تعداد بازدید: 28
به گزارش پایگاه خبری ، مهدوی پیروان موعود ; از دهگلان، علی محمودی ظهر امروز در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی این شهرستان در حاشیه بازدید از این واحد

به گزارش پایگاه خبری ، مهدوی پیروان موعود ; از دهگلان، علی محمودی ظهر امروز در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی این شهرستان در حاشیه بازدید از این واحد تولیدی اظهار کرد: این واحد پرورش مرغ گوشتی در راستای سیاست‌های اداره کل دامپزشکی استان مبنی بر تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک احداث شده و در یک مرحله بیش از 13 تن مرغ عاری از آنتی‌بیوتیک به بازار عرضه می‌کند.

وی افزود: این واحد پرورش مرغ گوشتی هم‌اکنون با ظرفیت 5 هزار قطعه فعال است که در طول دوره پرورش از هیچگونه داروی آنتی‌بیوتیک در آن استفاده نمی‌شود.

به گفته وی، این واحد پرورش مرغ با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی تاسیس شده و زیر نظر مستمر شبکه دامپزشکی دهگلان فعالیت و در این دوره حدود 10 تا 15 تن مرغ سبز تولید و روانه بازار می‌کند.

وی با بیان اینکه در این واحد فقط با رعایت اصول زیست ایمنی و شرایط قرنطینه‌ای بدون استفاده از آنتی بیوتیک، تولید انجام می‌شود، اظهار کرد: تولید و پرورش مرغ سبز بدون استفاده از آنتی‌بیوتیک و داروهای شیمیایی برای کودکان در حال رشد، بانوان باردار و سالمندان بسیار مفید است.

محمودی افزود: این نوع مرغ به عنوان سفیر سلامتی بیماران محسوب می‌شود و دارای مزایای بسیار خوب تغذیه‌ای است، از این رو کارشناسان توصیه می‌کنند مرغ سبز حتما در سبد غذایی خانواده‌ها استفاده شود.

وی گفت: منظور از مرغ گوشتی بدون آنتی‌بیوتیک مرغی است که در واحدهای پرورش مرغ به شیوه صنعتی پرورش داده می‌شود و تا سن کشتار که براساس شرایط مرغ متغیر 45 روزگی است، در طول دوره پرورش از هیچ نوع آنتی‌بیوتیکی چه به صورت تزریقی، آشامیدنی و یا در نان مصرفی آنها استفاده نشود.

رییس شبکه بهداشت دامپزشکی دهگلان خواستار حمایت ادارات و سازمان‌های مرتبط از جمله صنعت، معدن و تجارت، شبکه بهداشت و درمان شهرداری‌ها و سازمان جهاد کشاورزی برای توسعه و ایجاد بازار مصرف این محصولات سالم شد.

محمودی افزود: اداره دامپزشکی دهگلان در حال حاضر با هماهنگی با کشتارگاه‌ها سعی دارد بسته‌های مرغ بدون آنتی‌بیوتیک برای مصرف مردم به بازار عرضه شود.

مهدی محمدی تولید کننده مرغ سبز در روستای خان‌آباد دهگلان نیز در این بازدید در گفت‌وگو با فارس با بیان اینکه ظرفیت این واحد تولیدی 5 هزار قطعه است، خاطرنشان کرد: نزدیک به دو سال است در زمینه تولید مرغ ارگانیک فعالیت می‌کنم.

وی با بیان اینکه نزدیکترین مرغداری به این واحد تولید مرغ سبز 18 کیلومتر فاصله دارد، تصریح کرد: مزارع و چاه‌های آب کشاورزی نیز در حاشیه و یا نزدیک آن وجود ندارد.

محمدی گفت: از نظر فروش با مشکلاتی مواجه هستیم که امیدواریم با تلاش مسئولان ذیربط در راستای فرهنگ‌سازی استفاده از مرغ سبز که نقش مهمی در ارتقای سلامت جامعه دارد، اقدامات لازم صورت بگیرد.

این تولیدکننده مرغ سبز با بیان اینکه ورود تولیدکنندگان و یا سرمایه‌گذاران به عرصه تولید مرغ سبز ریسک زیادی دارد، افزود: با شروع تلفات در مرغ سبز پرسه درمان به دلیل نبود داروی مناسب پاسخگو نبوده و باید در راستای کاهش تلفات به بحث پیشگیری تمرکز کرد.

محمدی گفت: برای راه‌اندازی این واحد در این روستا برای خرید جوجه، تامین برق، سوخت، دانه در یک دوره 60 میلیون تومان هزینه کرده‌ام.

وی محل تامین جوجه این واحد را شمال، مهاباد و سهند تهران عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه کیفیت در محصول از مهم‌ترین اولویت‌های مورد توجه من در این واحد تولیدی است از جوجه‌هایی که در تولید آنها دارو استفاده نشده است، استفاده می‌کنم.

وی در پایان زیربنای کلی این واحد تولیدی را 400 مترمربع عنوان کرد و بیان داشت: در حال حاضر به دلیل نبود امکانات و اعتبارات لازم دانه‌خوری در این کارگاه با روش دستی و قیف‌دستی انجام می‌شود، ولی در صورت حمایت و تامین اعتبار کارگاه را توسعه خواهم داد.
انتهای پیام/79017/ب30/چ3000

منبع : فارس

برچسب ها:
آخرین اخبار