امروز : یکشنبه ۷ خرداد ۱۳۹۶ - 2017 May 27
۰۴:۰۴
ادموند
کمک مالی
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 119600
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ساعت ۰۶:۰۰
تعداد بازدید: 14
به گزارش گروه دانستنی‌های پایگاه خبری ، مهدوی پیروان موعود ; ، در آمریکا برگری طراحی شده است که 100 درصد گیاهی است؛ این برگر توسط «پاتریک براون» استاد

به گزارش گروه دانستنی‌های پایگاه خبری ، مهدوی پیروان موعود ; ، در آمریکا برگری طراحی شده است که 100 درصد گیاهی است؛ این برگر توسط «پاتریک براون» استاد دانشگاه استنفورد تولید شده است.

به نظر می‌رسد این برگر با گوشت پخته شده است، در صورتی که با اسیدهای آمینه گیاهان تولید شده است؛ با این حال این برگر آبدار و طعم گوشت را دارد و مزه آن مانند گوشت گاو و بوقلمون است.





انتهای پیام/

منبع : فارس

برچسب ها:
آخرین اخبار
پربازدید ها