امروز : شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۵ - 2016 December 10
۱۱:۴۵
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 119842
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ساعت ۰۶:۰۰
تعداد بازدید: 4
به گزارش پایگاه خبری ، مهدوی پیروان موعود ; از بوشهر، هدایت حسینی ظهر امروز در همایش روز جهانی غذا در سالن شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ...

به گزارش پایگاه خبری ، مهدوی پیروان موعود ; از بوشهر، هدایت حسینی ظهر امروز در همایش روز جهانی غذا در سالن شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد، اظهار داشت: برچسب‌گذاری بر روی بسته‌های مواد غذایی نخستین گام از ورود حوزه بهداشت و سلامت مواد غذایی به طرح تحول نظام سلامت است که به دستگاه‌های نظارتی کمک می‌کند تا با استفاده از ابزارهای نظارتی خود ترکیب مواد غذایی را بهتر و سریعتر کنترل کنند.

وی تصریح کرد: بر چسب‌های روی مواد غذایی در سه رنگ سبز که نشانگر بی‌خطر بودن و استفاده بدون محدویت از این نوع مواد غذایی، رنگ زرد بیانگر این که مواد غذایی با احتیاط بیشتر باید استفاده شود و رنگ قرمز که نشانگر ممنوعیت مصرف و یا مصرف با احتیاط بیشتر مواد غذایی است که بر چسب روی آن نصب شده است.

این مقام مسئول اضافه کرد: هر کدام از این رنگ‌ها بیانگر فاکتورهایی مانند میزان چربی، نمک، شکر، اسید چرب ترانس و انرژی تام موادغذایی می‌باشند که با هماهنگی‌های لازم که با صنایع غذایی کشور صورت گرفته این برچسب‌گذاری تا 18 ماه آینده بر روی بسته‌های مواد غذایی انجام می‌شود.

مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو کشور بیان داشت: با توجه به تأکید دولت به حمایت از توسعه و تولید فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی، ما نیز برنامه‌هایی برای روان‌سازی تولید مواد غذایی داریم.

حسینی اظهار داشت: با توجه به اینکه کشور ما ظرفیت بسیار خوبی برای تولید مواد غذایی دارد و بخش عمده مواد غذایی مورد مصرف کشور در داخل تولید می‌شود و بخشی از تولید نیز به کشورهای اروپایی و آفریقایی صادر می‌شود یکی از بحث‌های بسیار مهم سازمان دارو و غذا پایش و کنترل و در حد مجاز نگهداشتن سموم دفع آفات مواد غذایی است.
انتهای پیام/66006/خ20/ژ1001

منبع : فارس

برچسب ها:
آخرین اخبار