امروز : یکشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۵ - 2016 December 10
۰۲:۵۸
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 122033
تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۳ - ساعت ۰۶:۰۰
تعداد بازدید: 5
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان پایگاه خبری ، مهدوی پیروان موعود ; ، مجید حاجی‌فرجی رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در نشست خبری خود ...

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان پایگاه خبری ، مهدوی پیروان موعود ; ، مجید حاجی‌فرجی رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در نشست خبری خود گفت: نخستین کنگره بین‌المللی و سیزدهمین کنگره سراسری تغذیه ایران با حضور چهره‌های شاخص تغذیه از آمریکا و اروپا نهم تا دوازدهم آذرماه امسال در محل پژوهشگاه نیروی تهران برگزار می‌شود.

وی افزود: هدف از برپایی این کنگره تبادل اطلاعات و دانش تخصصی حوزه‌های مختلف تغذیه و بررسی چالش‌های موجود این حوزه به منظور دستیابی به راهکارهای عملی است.

حاجی‌فرجی با اشاره به اینکه شعار این کنگره «علوم تغذیه چشم‌اندازهای نوین و نقش‌های» است خاطرنشان کرد: به دلیل نو بودن این موضوع به عنوان محور کنگره امسال انتخاب شده است که هدف آن ارائه اطلاعات روز به منظور تعیین راهکارها در حوزه قضا و تغذیه است.

وی ادامه داد: همچنین با توجه به اهمیت ظرفیت‌سازی در حوزه غذا و تغذیه این موضوع به عنوان یکی از محورهای نخستین کنگره بین‌المللی و سیزدهمین کنگره سراسری تغذیه انتخاب شده است.

به گفته رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور،‌ امنیت غذا و تغذیه از دیگر محورهای کنگره خواهد بود.

وی همچنین یادآور شد:‌ تغذیه بالینی و رژیم درمانی و نقش آن در کنترل بیماری‌ها به ویژه سرطان‌ها، چاقی، دیابت، بیماری‌های قلب و عروق، گوارش، کلیوی به عنوان محور دیگر این کنگره انتخاب شده است.

وی با بیان اینکه طی سال‌های اخیر دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با همکاری معاونت بهداشتی وزارت بهداشت انستیتو تغذیه سازمان غذا و دارو، سازمان ملی استاندارد، سازمان دامپزشکی، وزارت جهاد کشاورزی و سایر سازمان‌های مربوطه تشکیل شده است افزود: هدف این دبیرخانه بررسی و سیاست‌گذاری‌ها در حوزه غذا و تغذیه و ارائه برنامه‌ها، استراتژیک‌ها و راهکارهایی متناسب با برنامه پنج‌ساله توسعه است.

حاجی‌فرجی تصریح کرد: به دلیل اهمیت موضوع امنیت غذا و تغذیه در همین راستا امین غذا و نان و تکنولوژی از جمله موراد سیاست‌گذاری‌های تغذیه و غذا به شمار می‌رود. که در برخی از سمپوزیم‌های این کنگره پیرامون آنها بحث و تبادل نظر می‌شود.

وی «ژنومیکس تغذیه» از دیگر مباحث مطرح شده در کنگره عنوان کرد و افزود:‌ در این کنگره که امسال با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انجمن تغذیه ایران برگزار می‌شود خانم میدانی رئیس انجمن تغذیه آمریکا به عنوان سخنران کلیدی به سخنرانی می‌پردازد.

به گفته رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور،‌ در کنگره امسال متخصصان تغذیه‌ای از ایرلند جنوبی، کانادا، هلند، اوکراین، آمریکا، انگلستان، لبنان، استرالیا و ... حضور خواهند داشت.
انتهای پیام/

منبع : فارس

برچسب ها:
آخرین اخبار