امروز : پنجشنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ - 2017 April 27
۱۱:۰۹
ادموند
کمک مالی
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 124170
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۳ - ساعت ۰۶:۰۰
تعداد بازدید: 12
به گزارش گروه دانستنی‌های پایگاه خبری ، مهدوی پیروان موعود ; ، بر اساس مطالعه‌ای در سوئد افرادی که از محصولات لبنی اجتناب می‌کنند در معرض خطر ابتلا به

به گزارش گروه دانستنی‌های پایگاه خبری ، مهدوی پیروان موعود ; ، بر اساس مطالعه‌ای در سوئد افرادی که از محصولات لبنی اجتناب می‌کنند در معرض خطر ابتلا به سرطان ریه، سینه و تخمدان هستند.

عدم تحمل لاکتوز در دوران کودکی باعث شده 70 تا 75 درصد از مردم نتوانند قند شیر را هضم کنند چون باعث افزایش علائم آزار دهنده‌ای است که منجر می‌شود آنها از مصرف شیر و محصولات لبنی دوری کنند.

محققان ۲۲ هزار ۷۸۸ نفر را که مبتلا به عدم تحمل لاکتوز بودند را شناسایی کردند و با بررسی‌هایی که انجام دادند متوجه شدند این افراد در مقایسه با افرادی که می‌توانند لاکتوز را تحمل کنند در خطر برخی از سرطان‌ها هستند؛ نتایج نشان دادند احتمال کمی در ابتلا به سرطان ریه 45 درصد، سرطان سینه 21 درصد و سرطان تخمدان 39 درصد در این افراد وجود دارد.

به گفته محققان این افراد به جای فرآورده‌های لبنی که برای آنها قابل تحمل نیست می‌توانند در رژیم غذایی خود غذاهای محافظتی دیگری را جایگزین کنند.
منبع: Le British Journal of Cancer
انتهای پیام/

منبع : فارس

برچسب ها:
آخرین اخبار