امروز : دوشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۵ - 2017 February 27
۱۸:۱۹
نمایشگاه رسانه دیجیتال
ادموند
کمک مالی
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 128546
تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۳ - ساعت ۰۶:۰۰
تعداد بازدید: 28
فرید نوبخت در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان پایگاه خبری ، مهدوی پیروان موعود ; گفت: وزارت بهداشت مدت‌هاست که استفاده از جوش شیرین برای ...

فرید نوبخت در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان پایگاه خبری ، مهدوی پیروان موعود ; گفت: وزارت بهداشت مدت‌هاست که استفاده از جوش شیرین برای تخمیر خمیر در نانوایی‌ها را ممنوع کرده است.

وی ادامه داد: جوش شیرین در واقع یک نوع تقلب برای زود ور آمدن خمیر است و عوارض بسیاری هم برای بدن انسان دارد.

کارشناس تغذیه اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت یادآور شد: جوش شیرین مانع جذب آهن در بدن می‌شود و این روند در مورد سایر ویتامین‌ها و مواد مغذی نیز رخ می‌دهد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا در تمام نانوایی‌ها خمیر ترش یا خمیر مایه جایگزین جوش شیرین شده است یا خیر گفت: تقریباً در تمام نانوایی‌ها استفاده از جوش شیرین ممنوع شده است اما هنوز بعضی نانوایی‌ها این تقلب و کار خلاف را ادامه می‌دهند.

نوبخت در مورد جایگزین جوش شیرین برای تخمیر خمیر گفت: هیچ ماده دیگری جایگزین خمیر مایه نشده و برای تخمیر خمیر مانند روش‌های سنتی از خمیر مایه استفاده می‌شود که این خمیرمایه هیچ ضرری ندارد.

انتهای پیام/

منبع : فارس

برچسب ها:
آخرین اخبار