امروز : جمعه ۳۱ شهریور ۱۳۹۶ - 2017 September 22
۱۱:۰۷
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 129401
تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۳ - ساعت ۰۶:۰۰
تعداد بازدید: 25
به گزارش گروه دانستنی‌های پایگاه خبری ، مهدوی پیروان موعود ; ، محققان سازمان بهداشت جهانی با مطالعه اثرات رژیم غذایی مدیترانه‌ای بر روی بدن ...

به گزارش گروه دانستنی‌های پایگاه خبری ، مهدوی پیروان موعود ; ، محققان سازمان بهداشت جهانی با مطالعه اثرات رژیم غذایی مدیترانه‌ای بر روی بدن انسان کشف کردند، مصرف سه تا پنج فنجان قهوه در روز می‌تواند 20 درصد خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش دهد.

قهوه حاوی مقادیر زیادی مواد محافظتی است: کافئین محرک سیستم عصبی مرکزی است و باعث افزایش سوخت سلول‌های عصبی در مغز، ارسال پیام به غده هیپوفیز، آزاد شدن آدرنالین و افزایش سطح دپامین می‌شود؛ در بسیاری از مطالعات محققان به این نتیجه رسیده‌اند که مصرف کافئین برای بزرگسالان جوان و پیر با عملکرد شناختی بهتر مغز در ارتباط است .

تجزیه و تحلیل مطالعه‌ای که توسط محققان انجام شد نشان داده است قهوه حاوی یک ماده محافظتی به نام پلی فنول است که برای جلوگیری از بیماری آلزایمر مفید است.

 

به گفته محققان این برآورد در حال حاضر یک فرضیه است و با پژوهش‌های بیشتر می‌توان اثر قهوه را برای پیشگیری از بیماری آلزایمر تایید کرد.

انتهای پیام/

منبع : فارس

برچسب ها:
آخرین اخبار
پربازدید ها