امروز : دوشنبه ۱ آبان ۱۳۹۶ - 2017 October 23
۲۱:۳۱
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 130255
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ساعت ۱۰:۱۷
تعداد بازدید: 60
به گزارش پایگاه خبری ، مهدوی پیروان موعود ; از رشت، «نان گران شد» خبری که مانند شوک مردم را وادار به عکس‌العمل‌های متفاوت کرد و برخی‌ ناراضی، عده‌ای ...

به گزارش پایگاه خبری ، مهدوی پیروان موعود ; از رشت، «نان گران شد» خبری که مانند شوک مردم را وادار به عکس‌العمل‌های متفاوت کرد و برخی‌ ناراضی، عده‌ای راضی و تعدادی نیز بی‌تفاوت بودند.

نان قوت اغلب مردم است، قوتی که مصرف آن زمان و ساعت خاصی ندارد و هرگاه انسان احساس گرسنگی کند تکه‌ای از این قوت می‌تواند او را سیر نگه‌ دارد.

نان بی‌کیفیت و گرانی

یکی از شهروندان رشت در گفت‌وگو با خبرنگار فارس درباره گرانی نان اظهار کرد: گرانی نان بحثی جدا از کیفیت آن است و به نظر نمی‌رسد حتی با گران شدن آن نیز کیفیتش افزایش یابد.

وی با بیان اینکه سال‌هاست نان کیفیت مناسبی برای مصرف ندارد، گفت: نان تا زمانی که از تنور بیرون آمده قابل استفاده است و پس از چند ساعت نمی‌شود از آن استفاده کرد و دورریز دارد.

این شهروند با ابراز نگرانی از کیفیت نان تصریح کرد: اگر قرار باشد گرانی نان در کیفیت آن تاثیر نگذارد بنابراین گران شدن آن بی‌معناست.

نان گران شد اما یارانه را اضافه نکردند

شهروند دیگری نیز درباره گرانی نان به خبرنگار فارس گفت: قیمت نان گران شد و برای ما قشر ضعیف جامعه فشار می‌آید و قدرت خرید آن را نداریم.

وی با بیان اینکه یارانه دولت را خرج زندگی خود می‌کند، افزود: آیا دولت یارانه ما را افزایش می‌دهد، حالا که نان گران شد باید یارانه هم زیاد شود.

این شهروند که جزو قشر بیکار جامعه است، اظهار کرد: دولت باید فکری به حال ما که نه می‌توانیم سر کار برویم و نه سرمایه‌ای برای این کار داریم کند.

گرانی نان برای نانوایان نیست

یکی از نانوایان رشت درباره گرانی نان به خبرنگار فارس اظهار کرد: گران شدن نان تنها به نفع نانوایان نیست بلکه هزینه گندم، کارخانه‌های آرد و نانوایان با هم لحاظ شده است.

وی با تاکید بر ضرورت توجه به کیفیت نان گفت: تلاش ما تولید نان با کیفیت و مناسب است و با توجه به اینکه وضعیت مردم را درک می‌کنیم، درصدد هستیم رضایت‌مندی آنها را جلب کنیم.

این نانوای بربری‌پز افزود: گران شدن نان نباید تا این حد موجب نگرانی شود به ویژه اینکه هزینه گندم و آرد هم بالاست، در هر صورت دولت تلاش می‌کند به مردم سخت نگذرد.

افزایش 30 درصدی قیمت نان در گیلان

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس درباره افزایش قیمت نان گفت: قرار بود هر سال مقداری افزایش در قیمت نان داشته باشیم و 2 سال است که این اتفاق نیفتاد.

علی منتظری با بیان اینکه باید بتوانیم در یکی دو سال آینده نان را بدون سوبسید و آزاد در اختیار مردم قرار دهیم، افزود: تمام هزینه‌های جانبی در تولید نان افزایش یافت و شرایط سختی در کارخانه‌های آرد بود.

وی با اشاره به اینکه قیمت نان در گیلان حداکثر 30 درصد افزایش یافته است، تصریح کرد: طبق مصوبه دولت این نرخ را اعمال کردیم و قیمت نان بربری 500 تومان شده که قبلاً 400 تومان بود، نان لواش 170 تومان، سنگک 650 تومان و تافتون 300 تومان شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با اشاره به اینکه  قرار بود قیمت نان بربری 520 تومان می‌شد، تصریح کرد: حدود 60 تا 70 درصد نانوایی‌های گیلان بربری است و اندازه وزن چانه از 500 گرم به 450 گرم رسیده و برای اینکه پول خرد مشکل‌ساز نشود قیمت نان بربری را 500 تومان اعلام کردیم.

وی درباره کیفیت نان گفت: پس از گرانی قیمت نان باید شاهد کیفیت آن باشیم که به روزهای خوب خود بازگردد.

منتظری با تاکید بر اینکه تولید نان باید با کیفیت خوب باشد، خاطرنشان کرد: بازرسان سازمان و اصناف باید نظارت دقیق داشته باشند و این موضوع را به تمام شهرستان‌های استان ابلاغ کردیم.

وی با تصریح بر اینکه درباره کیفیت نان سهل‌انگاری و اعمال نظر نخواهیم داشت، یادآور شد: اغلب نانوایی‌های گیلان حالت سنتی دارند و در نان صنعتی اقدام‌های خوبی صورت گرفته است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان اضافه کرد: با قیمت جدیدی که دولت ابلاغ کرده انتظار می‌رود نانوایی‌ها کیفیت را داشته باشند و تعزیرات حکومتی و بهداشت و درمان به دنبال این مقوله هستند ضمن اینکه وزن نان هم برای ما مهم است و نانوایی‌ها دقت کنند طبق مصوبه دولت کار را انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه شرایط تولید آرد در گیلان دارای کیفیت خوب است، افزود: در بازرسی‌هایی که از صنوف صورت گرفته بود بیشترین تخلفات را در نانوایی‌ها داشتیم و شرایط مساعدی برای آنها نبود.

منتظری حجم جریمه‌های نانوایان را بالا خواند و متذکر شد: دولت شرایط نانوایی‌ها را دید و با درک این شرایط قیمت نان را تعیین کرد.

قیمت واقعی نان در کشور نهادینه شود

نایب رئیس اول اتاق اصناف کشور نیز اظهار کرد: اتاق اصناف موظف است قانون نظام صنفی را اجرایی کند.

جلال‌الدین محمدشکریه با تاکید بر اینکه قیمت واقعی نان باید در کشور نهادینه شود، گفت: برای واقعی شدن قیمت نان، باید یارانه حذف و از دورریز نان جلوگیری شود؛ بنابراین باید به فکر واقعی شدن نرخ نان باشیم.

51 درصد کیفیت نان مربوط به مواد اولیه است

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی گیلان نیز درباره کیفیت نان اظهار کرد: 51 درصد کیفیت نان مربوط به مواد اولیه آن است.

رمضان کامران‌پی‌ افزود: سالانه 2 هزار و 500 نفر نانوا برای پخت نان 60 ساعت از طریق فنی و حرفه‌ای آموزش می‌بینند.

وی 95 درصد نان تولیدی گیلان را سنتی خواند و خاطرنشان کرد: دولت پیش‌بینی کرده اعتباراتی برای صنعتی شدن نان اختصاص دهد.

انتهای پیام/2300/گ۲۰

منبع : فارس

برچسب ها:
آخرین اخبار
پربازدید ها