امروز : جمعه ۱۲ آذر ۱۳۹۵ - 2016 December 2
۲۱:۵۱
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 131567
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ساعت ۰۶:۰۰
تعداد بازدید: 5
علی حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت ودرمان فارس در مورد طبع و مزاج سرد گفت: در طب سنتی بدن انسان از چهار ماده اصلی آب (سرد و تر)، ...

علی حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت ودرمان فارس در مورد طبع و مزاج سرد گفت: در طب سنتی بدن انسان از چهار ماده اصلی آب (سرد و تر)، باد (گرم و تر)، آتش(گرم و خشک) و خاک (سرد و خشک) تشکیل شده است که هریک مزاج و رژیم غذایی ویژه ای دارند.

وی ادامه داد: افرادی که مزاج سرد و خشک دارند و به آن سودا گفته می شود اغلب لاغر هستند و کف دست و پایشان عرق می کند.

این متخصص طب سنتی گفت: افراد سردمزاج از نظر روحی وسواس دارند و اغلب حافظه ضعیفی دارند و معمولاً بسیار تغییر عقیده می دهند.

 وی افزود: مصرف فست فود سودا را زیاد می کند و همین امر باعث افزایش پرخاشگری و ناهنجاری رفتاری می شود بنابراین بهتر است این افراد خاکشیر زیادی مصرف کنند و توت، گوشت گوسفند، ماهی، شربت سکنجبین را در رژیم خود بگنجانند و گوشت گاو و گوساله کمتر مصرف کنند.

این متخصص طب سنتی در مورد خوراکی و غذاهای مفید برای سردمزاج‌ها گفت: گوشت گوسفند، خروس، شتر،نمک دریا،نبات سفید،نعنا و روغن کنجد است.

حسینی افزود: مصرف سبزی بیش از سالاد، کلم، جوانه گندم،ماش، پسته، بادام، گردو، چای دارچین و به طور کلی خوراکی های گرم برای افراد با مزاج سرد مفید است.

این متخصص طب سنتی خوراکی و غذاهای مضر برای افراد با مزاج سرد را این گونه تشریح کرد: مصرف گوشت گوساله، ماهی، عدس، گشنیز، لوبیا، بادمجان و سبزیجاتی مثل خیار، کاهو، گوجه فرنگی و میوه‌هایی مثل موز و کیوی کمتر مصرف شود.

وی تصریح کرد: خوردن غذاهای سرخ کردنی،نان باگت و فانتزی، سوسیس و کالباس و هر چیزی که سرد و مرطوب باشد برای این گروه باید کم شود.

انتهای پیام/

 

منبع : فارس

برچسب ها:
آخرین اخبار