امروز : شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۵ - 2016 December 10
۰۸:۱۳
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 136717
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۳ - ساعت ۰۶:۰۰
تعداد بازدید: 11
علی حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، گفت: به هنگام خرید گروه گوشت، حبوبات و تخم‌مرغ باید نکاتی رعایت شود به عنوان مثال ...

علی حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، گفت: به هنگام خرید گروه گوشت، حبوبات و تخم‌مرغ باید نکاتی رعایت شود به عنوان مثال قسمت‌هایی از گوشت که دارای استخوان هستند مانند قلوه‌گاه و گردن دارای چربی زیادی است بنابراین مصرف آن باید محدود شود.

وی ادامه داد: چربی‌هایی که در گوشت دیده می‌شود بهتر است قبل از مصرف جدا شوند، از خرید گوشت‌های چرخ شده و پرچرب خودداری کرده و ترجیحاً گوشت چرخ در منزل تهیه شود تا مطمئن شویم چربی اضافه ندارد.

حسینی گفت: بجای خرید انواع گوشت قرمز بهتر است از ماهی، مرغ و از خانواده پرندگان خریداری شود و مرغ‌های بسته‌بندی بهداشتی و بدون پوست بیشتر توصیه می‌شوند.

این متخصص طب سنتی گفت: سعی شود گوشت‌هایی خریداری شود که چربی‌های قابل مشاهده آن کم باشد چرا که گوشت‌ها معمولاً مقدار زیادی چربی غیرقابل مشاهده دارند.

وی افزود: از خرید انواع همبرگرهای آماده باید خودداری کرده و خرید سوسیس و کالباس بسیار محدود شود.

حسینی ادامه داد: خرید مغز، زبان و کله‌پاچه به دلیل داشتن چربی‌های زیاد بهتر است محدود شود و در مقابل مصرف حبوبات در اولویت خرید قرار گیرد.

انتهای پیام/

منبع : فارس

برچسب ها:
آخرین اخبار