امروز : چهارشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۵ - 2017 February 22
۱۴:۲۰
نمایشگاه رسانه دیجیتال
ادموند
کمک مالی
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 142916
تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۳۹۳ - ساعت ۰۶:۰۰
تعداد بازدید: 30
مجید حاجی فرجی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان پایگاه خبری ، مهدوی پیروان موعود ; نسبت به مصرف بیش از اندازه نمک هشدار داد. وی با بیان ...

مجید حاجی فرجی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان پایگاه خبری ، مهدوی پیروان موعود ; نسبت به مصرف بیش از اندازه نمک هشدار داد.

وی با بیان اینکه 17 میلیون نفر در دنیا بر اثر بیماری‌های قلبی و عروقی سالانه جان خود را از دست می‌دهند گفت: 9 میلیون نفر از این افراد به علت فشار خون می‌میرند که علت اصلی فشار خون نیز مصرف نمک است.

رئیس انستیتو تغذیه ایران ذائقه‌سازی و مصرف غذای سالم در افراد را یکی از عوامل مهم در پیشگیری از فشار خون عنوان کرد و گفت: بعضی مناطق کشور الگوی مصرفی متفاوتی دارند و تحقیقات نشان می‌دهد که این الگوهای غذایی نقش مهم در ابتلا به انواع بیماری ایفا می‌کند.

به گزارش فارس، مصرف روزانه نمک نباید از 3 گرم تجاوز کند ضمن اینکه با توجه با اعلام متخصصان تغذیه در هر صد گرم پنیر  2.2گرم، در هر صد گرم نان 2.3 و حتی در هر صد گرم سس گوجه 1.8 گرم نمک وجود دارد و این میزان در نان سنتی به 1.75 می‌رسد.

حاجی فرجی در ادامه به عادت غذایی ایرانیان اشاره کرد و گفت: برخی عادت دارند قبل و بعد از غذا مقداری نمک مصرف کنند. این افراد باید توجه داشته باشند که مصرف نمک در پیش و پس از غذا خوردن به این دلیل بوده که معده را تحریک و سبب ترشح شیره‌های مختلف شود.

رئیس انستیتو تغذیه افزود: این مقدار نمک باید در حد نوک انگشت باشد و نباید از چند صدم گرم تجاوز کند آن هم در شرایطی که مقدار مصرفی نمک روزانه ما از 3 گرم تجاوز نکند.

به گزارش فارس، از نمک به همراه شکر و هروئین به عنوان سم سفید یاد می‌شود که سالانه جان عده بسیاری را می‌گیرد.

طبق آمار اعلامی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، نمک بسیار مضرتر از هروئین است و جان‌ انسان‌های بیشتری را نسبت به هروئین می‌گیرد.

انتهای پیام/

منبع : فارس

برچسب ها:
آخرین اخبار
پربازدید ها