امروز : دوشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۶ - 2017 December 11
۲۲:۰۶
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 143308
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ساعت ۰۶:۰۰
تعداد بازدید: 20
آرش رشیدیان در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان پایگاه خبری ، مهدوی پیروان موعود ; در مورد مصرف نمک گفت: هر فرد روزانه نباید بیشتر از 3 گرم ...

آرش رشیدیان در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان پایگاه خبری ، مهدوی پیروان موعود ; در مورد مصرف نمک گفت: هر فرد روزانه نباید بیشتر از 3 گرم نمک مصرف کند.

وی نمک را عامل افزایش فشار خون دانست و گفت: اگر بخواهیم در مورد اثرات سوء نمک سخن بگوییم باید به این نکته اشاره کنیم که جان بسیاری از افراد با مصرف نمک به خطر می‌افتد زیرا نمک عامل اصلی فشار خون است و فشار خون نیز عامل مهم بسیاری از بیماریهای غیر واگیر است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه صحبتهای خود ضمن توصیه در مورد مصرف کمتر نمک در پخت غذا گفت: یکی از نگرانی‌های ما استفاده از نمک در نان به عنوان قوت غالب مردم است.

وی خاطرنشان کرد: میزان نمک در نان نیز باید پایین تر از حد مجاز 3.2 درصد باشد و به همین علت نمونه برداری‌هایی از 499 نانوایی انجام شده است.

رشیدیان به نتایج نمونه برداری اشاره کرد و گفت: 22 نانوایی در مجموع بیش از نمک حد مجاز در نان‌های خود استفاده کرده‌اند.

وی سالمترین نان را نان سنگک دانست و گفت: میزان نمک غیر مجاز و جوش شیرین این نان از دیگر نان‌ها مناسبتر است.

به گفته معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مجموع 22 نانوایی متخلف 12 مورد مربوط به نان بربری، 6 مورد تافتون و 4 مورد نیز نان لواش بوده است.

انتهای پیام/

منبع : فارس

برچسب ها:
آخرین اخبار