امروز : شنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ - 2017 April 29
۱۲:۳۲
ادموند
کمک مالی
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 144274
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ساعت ۰۶:۰۰
تعداد بازدید: 19
به گزارش پایگاه خبری ، مهدوی پیروان موعود ; ، محمدی با اشاره به برپایی جشنواره هفته ارگانیک تهران، در خصوص بحث نظارت بر نحوه فعالیت عرضه کنندگان ...

به گزارش پایگاه خبری ، مهدوی پیروان موعود ; ، محمدی با اشاره به برپایی جشنواره هفته ارگانیک تهران، در خصوص بحث نظارت بر نحوه فعالیت عرضه کنندگان محصولات ارگانیک اظهار کرد: سازمان میادین میوه و تره بار هماهنگ با انجمن ارگانیک ایران است. انجمن موظف است کشاورزان یا بهره بردارانی که محصولات ارگانیک را تولید می‌کنند را شناسایی کرده و بعد از بازرسی در صورت تایید توسط سازمان میادین میوه و تره بار و بازارهای تابعه، غرفه‌های مخصوص عرضه محصولات ارگانیک در اختیار این افراد گذاشته می‌شود.

مشاور مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران درباره نظارت دوره‌ای سازمان میادین هم به صورت هفتگی انجام می‌شود، ادامه داد: این در حالیست که نماینده‌ای از سوی سازمان مسئولیت این کار را بر عهده دارد و به این مراکز مراجعه می‌کند تا درنهایت اطمینان حاصل شود که حتما محصول ارگانیک به دست مصرف کننده می‌رسد.

وی با بیان اینکه پیشنهاد می‌شود که اعمال سیاست‌های حمایتی از محصولات و تولیدکنندگان ارگانیک توسط دولت صورت پذیرد، عنوان کرد: همچنین می‌توان به حمایت وزارتخانه و سازمان‌های مرتبط با کشاورزی و محصولات ارگانیک از جمله وزارت جهاد کشاورزی، بازرگانی و سایر نهادهای مرتبط اشاره کرد.

محمدی همچنین ادامه داد: بیمه محصولات ارگانیک توسط دولت و افزایش دانش فنی و اطلاعات عمومی کشاورزان در زمینه مزایای کشاورزی ارگانیک کمک زیادی را در این رابطه می‌تواند صورت دهد.

مشاور مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران با تاکید بر اهمیت سلامت جسم و به دنبال آن روح افراد گفت: بررسی‌ها در کشورهای توسعه یافته نشانگر آن است که مصرف کنندگان حاضرند، محصولات سالم و طبیعی را 10 تا 40 درصد بیشتر خریداری کنند. این افراد بر این باورند که گرانی این محصولات به معنای هدر دادن سرمایه نیست، بلکه سرمایه گذاری برای سلامت جسمانی و روانی انسان است.

وی با اشاره به استقبال از خرید محصولات ارگانیک نه تنها بیمه سلامت افراد است بلکه حفاظت از محیط زیست و رسیدن به توسعه پایدار کشاورزی را هم به ارمغان می آورد، خاطر نشان کرد: بنابر این علاوه بر مزایای زیست محیطی و اقتصادی، کشاورزی ارگانیک از لحاظ اجتماعی مزایای فراوانی از جمله تکیه بر نیروی کار، ایجاد فرصت های شغلی، عدم اتکا به واردات سموم شیمیایی و کودهای شیمیایی، رهایی از وابستگی های دارویی و درمانی را هم به دنبال دارد. ضمن اینکه در نهایت احیای غذاهای سنتی و افزایش امید به زندگی را نیز ایجاد می‌کند.

محمدی با تاکید بر اینکه از دیدگاه کشاورزی پایدار، محصولات به سه دسته تقسیم بندی می شوند، بیان کرد: اول محصولات ارگانیک که در فرآیند تولید آنها از هیچ نوع موادشیمیایی استفاده نشده و هدف از تولید آنها سلامت خاک، گیاه و انسان است. دوم محصولات سالم که با حداقل استفاده از نهاده های شیمیایی تولید می شوند و سوم محصولات طبیعی که محصولاتی هستند که عاری از بقایای مواد شیمیایی بوده و حاصل تولید در مناطق طبیعی و دست نخورده هستند.

وی هچنین درباره محصولات شناسنامه دار تصریح کرد: محصولات شناسنامه دار نیز محصولاتی هستند که توسط سازمان میادین و جهاد کشاورزی کدگذاری می شوند. مانند انجیر، زعفران، خرما و محصولاتی از این دست که جزو محصولات شناسنامه دار محسوب می شوند که تمامی انی محصولات در میادین میوه و تره بار شهرداری تهران عرضه می‌شود.

گفتنی است جشنواره هفته ارگانیک تهران از 11 تا 16 بهمن ماه در محل دایمی نمایشگاه‌های تخصصی شهرداری تهران واقع در بوستان گفت و گو برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

منبع : فارس

برچسب ها:
آخرین اخبار
پربازدید ها