امروز : یکشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۵ - 2017 February 19
۲۰:۱۰
نمایشگاه رسانه دیجیتال
ادموند
کمک مالی
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 145314
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ساعت ۰۶:۰۱
تعداد بازدید: 12
به گزارش گروه جامعه پایگاه خبری ، مهدوی پیروان موعود ; ، علی خاجی با اشاره به تأمین 20 مورد از اقلام تدارکاتی ایام عمره مفرده گفت: پیش از موسم عمره ...

به گزارش گروه جامعه پایگاه خبری ، مهدوی پیروان موعود ; ، علی خاجی با اشاره به تأمین 20 مورد از اقلام تدارکاتی ایام عمره مفرده گفت: پیش از موسم عمره کمیته تدارکات سازمان حج و زیارت قراردادهای مربوط به تأمین اقلام تدارکاتی را با شرکت‌های ایرانی و سعودی منعقد می‌کند و واحد تدارکات در ستاد عملیات عمره در موسم عمره، اجرای این قراردادها را که همان تأمین اقلام تدارکاتی از سوی شرکت ها است، نظارت و پیگیری می‌کند.

وی در خصوص تأمین اقلام تدارکاتی عملیات عمره عنوان کرد: پیرو تأکید رهبر معظم انقلاب در دیدار با دست اندرکاران حج مبنی بر تأمین اقلام مورد نیاز زائران از داخل کشور، با برنامه ریزی سازمان حج و زیارت بیش از 20 مورد از اقلام تدارکاتی عملیات عمره بصورت کامل یا بخشی از آن اقلام، از داخل ایران تأمین می‌گردد و باقی اقلام از شرکت های طرف قرارداد سعودی تأمین می‌شود.

خاجی در خصوص اینکه چرا دیگر اقلام تدارکاتی از داخل کشور تهیه نمی شود، گفت: در خصوص صادرات اقلام تدارکاتی باید امکانات آن فراهم باشد مثلاً صادرات برخی از اقلام از ایران به‌دلیل نیاز داخل کشور ممنوع است، برخی موارد هم تهیه آن از داخل به صرفه نیست و هزینه خرید آن در عربستان کمتر است و برخی کالاها هم واردات آن به عربستان ممنوع است.

وی در خصوص توزیع و نگهداری اقلام تدارکاتی افزود: ما در عمره بیشتر توزیع و مصرف داریم تا نگهداری، یعنی به اندازه نیاز یک هفته اجناس را از شرکت‌ها درخواست می‌کنیم و  در واقع انبار ما در عمره ، خود شرکت‌ها هستند و مانند حج نیست که انبار مرکزی تدارکات داشته باشیم.

وی با تأکید بر اینکه گوشت مصرفی در غذای زائران گوشت تازه است، توضیح داد: از زمان ذبح دام در کشتارگاه‌ها تا زمان مصرف آن در آشپزخانه‌ها حداکثر 3 روز فاصله است که این زمان هم برای آماده‌سازی آن شامل چربی گیری و بی استخوان کردن گوشت و آماده کردن آن برای انتقال به آشپزخانه‌ها صرف می شود.

وی با بیان اینکه گوشت قرمز مصرفی در غذای زائران تنها گوشت گوسفند است و گوشت گاو اصلاً مورد استفاده قرار نمی‌گیرد و در قراردادها نیست، گفت: معمولاً دام مورد نظر که در تهیه گوشت عمره گزاران مورد استفاده قرار می گیرد، از کشور سودان است.

مسئول تدارکات عملیات عمره گفت: امسال بخشی از گوشت مورد نیاز زائران عمره نیز از داخل کشور تأمین شده است.

مسئول تدارکات عملیات عمره در خاتمه در خصوص گوشت مرغ مورد استفاده در غذای زائران نیز توضیح داد: گوشت مرغ هم از کشتارگاه های عربستان که ذبح آن در شرایط کاملاً بهداشتی و شرعی انجام می گیرد، تهیه می شود.

انتهای پیام/

منبع : فارس

برچسب ها:
آخرین اخبار