امروز : شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۶ - 2017 November 18
۱۷:۴۰
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 15140
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۲ - ساعت ۱۴:۱۵
تعداد بازدید: 51
رضا غلامی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: طبق معمول هر سال، امسال هم طرح تشدید بهداشت اماکن عمومی در تابستان به همه دانشگاههای علوم ...

رضا غلامی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: طبق معمول هر سال، امسال هم طرح تشدید بهداشت اماکن عمومی در تابستان به همه دانشگاههای علوم پزشکی کشور ابلاغ شده است، این دستورالعمل از حدود یکماه پیش با توجه به اینکه در برخی استانها هوا زودتر گرم می شود ابلاغ شد و اجرای آن تا آخر فصل گرما ادامه دارد.

وی گفت:‌ نظارت بر تهیه و توزیع مواد غذایی، نظارت بر بهداشت اماکن عمومی به خصوص تفرجگاههای تابستانی، از موارد مهم این دستورالعمل است و به خصوص به مسئله نطارت بر کیفیت آب و کلرسنجی مداوم آن و نیز بهداشت اماکن بین راهی توجه ویژه شده است.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت اماکن وزارت بهداشت ادامه داد:‌ بر اساس این دستورالعمل مأموران بهداشت دانشگاههای علوم پزشکی بر بهداشت اماکن عمومی نظارت می‌کنند و مطابق قانون با متخلفان برخورد می‌شود اما مردم هم به عنوان بهترین ناظران می‌توانند موارد تخلف را به شماره 1490 که پل ارتباطی وزارت بهداشت با مردم است، اطلاع دهند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.

وی گفت:‌ بر اساس دستورالعمل نظارت تابستانی بر اماکن عمومی، مأموران بهداشت در اوقات بعد از ساعات اداری و روزهای تعطیل نیز برای نظارت بر بهداشت اماکن عمومی مراجعه می‌کنند.

خبرنگار فارس از غلامی پرسید: برخی اغذیه فروشی‌ها به علت گران شدن قیمت برق، یخچالهای خود را در ساعاتی از شبانه روز خاموش می‌کنند و این مسئله ممکن است به فساد مواد غذایی از جمله لبنیات و فرآورده‌های گوشتی منجر شود، چه نظارتی در این زمینه انجام می‌شود.

رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی وزارت بهداشت در پاسخ به این پرسش گفت: معمولاً این اتفاق در ساعات شب رخ می‌دهد که مأموران بهداشتی برای نظارت مراجعه ندارند، بنابراین مأمور بهداشتی که مثلاً ساعت 10 به یک مکان عمومی مثلاً اغذیه فروشی مراجعه می‌کند فقط می‌تواند از روی شکل ظاهر اقلام موجود در یخچال مثلاً قوام کره یا وضعیت ظاهری فرآورده‌های گوشتی به این مسئله پی ببرد.

وی ادامه داد:‌ با این حال مراکز بزرگ و حساس در این زمینه بیشتر نظارت می‌شوند و حتماً باید برق اضطراری داشته باشند که حتی در صورت قطع برق نیز به مواد غذایی آنها که در یخچال است آسیبی وارد نشود بنابراین فروشگاههای بزرگ، قنادی‌های بزرگ و هتلها از این نظر مطمئن‌تر هستند.
انتهای پیام/
برچسب ها:
آخرین اخبار
پربازدید ها