امروز : شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۵ - 2016 December 9
۰۲:۰۴
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 155971
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۴ - ساعت ۱۱:۴۶
تعداد بازدید: 151
به گزارش «پیروان مــوعــود»، دکتر شهرام آگاه فوق تخصص گوارش و کبد و استاد دانشگاه علوم  پزشکی ایران گفت: سوزش سر دل می‌تواند بعد از خوردن یك ...

به گزارش «پیروان مــوعــود»، دکتر شهرام آگاه فوق تخصص گوارش و کبد و استاد دانشگاه علوم  پزشکی ایران گفت: سوزش سر دل می‌تواند بعد از خوردن یك غذای سنگین یا در هنگام خواب برای مدت چند دقیقه یا چند ساعت احساس شود.علت این بیماری بسته نشدن دریچه ی بین مری و معده است؛ در نتیجه اسید معده به سمت مری برمی گردد، یعنی همان  ترش کردن غذا و این اسید، مری را تحریك می کند و سبب درد و سوزش سر دل می‌شود.

آگاه افزود: اگر فردی که با سوزش سرمعده مراجعه می‌کند سابقه‌ی بیماری معده و سوزش نداشته باشد و جوان باشد و نیز کاهش وزن هم نداشته باشد، نیازی به آندوسکوپی ندارد و درمان آن داروهای کاهنده اسید مانند شربت معده و رانیتیدین است، به علاوه موثرترین داروهای کاهش اسید معده امپرازول و خانواده این دارو می‌باشد اما برای افرادی که بیماری آنها با دارو کنترل نمی‌شود، آندوسکوپی انجام می‌شود.

وی اظهار داشت: رژیم غذایی در ایجاد رفلاکس و سوزش سر معده تاثیرگذار است چون چربی، فلفل، ادویه‌جات تند، نمک فراوان، ترشیجات، انواع مختلف سس‌ها و میوه‌جات اسیدی مانند پرتغال یا مرکبات ترش نمونه‌هایی از مواردی است که افرادی که این بیماری را دارند، باید از خوردن آنها اجتناب کنند،‌همچنین پرخوری، سیگار کشیدن و مصرف الکل از دیگر علل این بیماری می باشد.

آگاه خاطر نشان کرد: افرادی که از این بیماری رنج می‌برند بهتر است شام را زود و سبک میل کنند و به افرادی که به هر دلیلی نمی‌خواهند همیشه دارو مصرف کنند، جراحی توصیه می‌شود. همچنین مصرف میوه‌های قلیایی مانند سیب و موز که باعث کاهش اسید معده می‌شود را توصیه می‌کنیم.


انتهای پیام/654

منبع: شیعه نیوز

برچسب ها:
آخرین اخبار