امروز : شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۵ - 2016 December 10
۰۸:۳۰
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 18308
تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۳۹۲ - ساعت ۱۲:۴۸
تعداد بازدید: 110
محمدحسین سلطان زاده در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، اظهار داشت: در تغذیه نوزادان زیر یک سال، مادران باید متوجه باشند که یکسری از مواد ...

محمدحسین سلطان زاده در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، اظهار داشت: در تغذیه نوزادان زیر یک سال، مادران باید متوجه باشند که یکسری از مواد غذایی و مرکبات نباید به نوزاد داده شود.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: استفاده از عسل برای نوزادان زیر یک سال ممنوع است چرا که می‌تواند مسمومیت در نوزاد ایجاد کند.

متخصص کودکان و نوزادان ادامه داد: استفاده از سبزیجات در سوپ نوزاد منعی ندارد اما نباید از اسفناج در سوپ نوزاد استفاده شود چرا که اسفناج حالت نیتریت و سمی ایجاد می‌کند.

فوق‌ تخصص عفونی اطفال افزود: استفاده از نمک در غذای نوزاد می‌تواند در بزرگسالی مشکلاتی نظیر فشار خون را ایجاد کند؛ همچنین نباید به نوزاد سفیده تخم‌مرغ داده شود چرا که ممکن است نوزاد به آن آلرژی داشته باشد.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: مصرف میوه‌هایی مانند کیوی، خربزه، آلبالو، گیلاس و انواع توت شامل توت سفید، شاه توت و توت‌فرنگی نیز برای نوزادان زیر یک سال ممنوع است چرا که دیده شده بعضی نوزادان نسبت به مرکبات حساسیت دارند بنابراین بهتر است امتحان شود و اگر نوزاد به آنها حساسیت نداشت مصرف شود، در غیر این صورت مصرف این مرکبات در نوزادان حساس می‌تواند باعث اسهال، اسهال گوارشی، حساسیت و آلرژی شود.

سلطان زاده، استفاده از آبلیمو را جایگزین مناسبی برای نمک در سوپ نوزادان دانست و افزود: می‌توان به جای استفاده از نمک، از آبلیمو استفاده کرد تا مزه سوپ عوض شده و قابل خوردن برای نوزاد باشد.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: بعد از یک سالگی استفاده از هر کدام از مواد و مرکبات گفته شده با علم به نداشتن حساسیت در نوزاد هیچ منعی ندارد.
انتهای پیام/
برچسب ها:
آخرین اخبار