امروز : سه شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۵ - 2016 December 6
۱۶:۵۸
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 18691
تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۳۹۲ - ساعت ۱۰:۲۷
تعداد بازدید: 143
به گزارش خبرنگار فارس به نقل از یو‌پی‌آی، محققان آمریکایی و آلمانی دریافتند خوردن شیرینی‌ها و نوشیدنی‌های شیرین که حاوی کربوهیدرات‌های زیاد هستند ...

به گزارش خبرنگار فارس به نقل از یو‌پی‌آی، محققان آمریکایی و آلمانی دریافتند خوردن شیرینی‌ها و نوشیدنی‌های شیرین که حاوی کربوهیدرات‌های زیاد هستند ممکن است مانند نیکوتین یا کوکائین عمل کنند.

دکتر «دیوید لودویگ»، مدیر جدید مرکز چاقی در بیمارستان کودکان «بوستون» و همکارانش شاخص اثرات قند خون را بر فعالیت مغز پس از چند ساعت بعد از غذا خوردن بررسی کردند.

بار قندخون توضیحی برای این است که چه میزان کربوهیدرات در غذا وجود دارد و چه اندازه هر گرم کربوهیدرات موجود در غذا سطح گلوکز خون را بالا می‌برد. این مسئله بر اساس شاخص قندخون است- میزان کربوهیدارت موجود در وعده های غذایی ضربدر بار قندخون غذا تقسیم بر 100.

این تحقیقات شامل 12 مرد 18 تا 35 ساله با اضافه وزن یا چاقی بیمارگونه که وعده‌های غذایی با گلوکز بالا و پایین مصرف کردند و کالری، مواد مغذی و طعم آنها در دو مناسبت کنترل شده بود، شرکت کردند. دو وعده مخلوط شیر با میزان مشابه کالری، پروتئین، چربی و کربوهیدرات با شیرینی یکسان بود که در یکی از این مناسبت‌ها شاخص قند خون کربوهیدرات‌ها بالاتر بود.

این تحقیقات که در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شد، نشان داد افرادی که نوشیدنی‌های محتوی شیر که شاخص بالاتری از قند خون را به همراه داشت،‌ نوشیده بودند پس از چند ساعت خوردن این نوشیدنی‌ها احساس گرسنگی داشتند.

بر اساس این تحقیقات، اسکن‌های مغز نشان دادند که مخلوط شیر با قند بالا مانند مواد مخدر برای مغز اعتیاد آور است.

انتهی پیام/
برچسب ها:
آخرین اخبار