امروز : شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۵ - 2016 December 10
۱۳:۴۲
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 20320
تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۳۹۲ - ساعت ۲۲:۰۳
تعداد بازدید: 84
به گزارش خبرگزاری پیروان موعود به نقل از خبرگزاری فارس،پونه جهانگیری در سومین کار گروه تغذیه با دستور کار اصلی «تنظیم برنامه و منو غذایی پیشنهادی ...

به گزارش خبرگزاری پیروان موعود به نقل از خبرگزاری فارس،پونه جهانگیری در سومین کار گروه تغذیه با دستور کار اصلی «تنظیم برنامه و منو غذایی پیشنهادی برای غذاخوری‌های دانشجویی»، با اعلام این خبر، گفت: مسئولان و کارشناسان حوزه تغذیه دانشجویی وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی، ایجاد هماهنگی و وحدت رویه بیشتر در خصوص ارایه خدمات تغذیه به دانشجویان را ضروری می‌دانند.

وی افزود: با توجه به بررسی‌های به عمل آمده توسط کارشناسان و متخصصان تغذیه در نشست‌های اخیر، یکی از راه‌های ایجاد هماهنگی در زمینه ارایه خدمات در بخش تغذیه دانشجویی تعاریف ترکیبات وعده‌های غذایی همچنین تنظیم منو و برنامه پیشنهادی غذایی یکسان است.

وی گفت: برداشت‌های مختلف در دانشگاه‌ها در خصوص ارایه یک وعده غذایی، ترکیبات غذا و آنالیز غذا، دورچین‌های هر وعده، همراه غذا و غذای اصلی موجب تفاوت‌هایی در ارایه خدمات در بخش تغذیه دانشجویی شده که مطلوب دانشجویان و کارشناسان امر نیست.

جهانگیری اظهار کرد: موضوع دو منویی بودن وعده‌های ناهار و شام که در برخی دانشگاه‌ها در سال‌های اخیر اجرا شده و در برنامه و منوی پیشنهادی لحاظ شده است که دانشگاه‌ها پس از بررسی لازم، پایلوت کردن طرح در برخی روزهای هفته و یا در برخی خوابگاه‌ها، برای اجرای کامل طرح دومنویی کردن وعده‌های غذایی تصمیم گیری خواهند کرد.

جهانگیری گفت: بر اساس بررسی انجام شده توسط دانشگاه‌های مجری طرح، بیش از 20 تا 30 درصد دانشجویان نسبت به رزرو منوی دوم که از ویژگی‌های آن سلامت بیشتر و صرفه اقتصادی است، استقبال کرده‌اند و پیش‌بینی می‌شود در صورت فرهنگ سازی مناسب از طریق کمیته‌های تغذیه دانشجویی در دانشگاه‌ها اطلاع‌رسانی مناسب تغذیه‌ای در خصوص ارزش مواد غذایی و میزان کالری دریافتی علاوه بر تغییر نگرش و ذائقه دانشجویان، استقبال بیشتری در انتخاب منوی دوم وعده‌های ناهار و شام انجام شود.

لحاظ سبک زندگی ایرانی اسلامی در برنامه غذایی دانشجویان

مسئول امور رفاهی دانشجویان افزود: تنظیم برنامه‌های غذایی بر اساس نظرات و پیشنهادات دانشگاه‌ها انجام شده و تمام سعی گروه‌های کارشناسی بر آن بوده موضوع سبک زندگی ایرانی اسلامی در برنامه تنظیم شده، لحاظ شود.

وی افزود: در همین راستا لزوم اطلاع رسانی به دانشجویان در مورد ارزش غذایی مورد تاکید قرار گرفت و تلاش شد فراوانی غذاهایی که درحال حاضربه دانشجویان ارایه می‌شود مورد بازنگری قرار گیرد.

جهانگیری با بیان اینکه کار کارشناسی در خصوص امور تغذیه دانشجویی از سال گذشته با تاکیدات معاون دانشجویی و فرهنگی و حمایت وی با جدیت بیشتری در دستور کار اداره امور رفاهی قرار گرفته است، تصریح کرد: از جمله اهم اقدامات انجام شده در بخش تغذیه که مورد استقبال دانشگاه‌ها قرار گرفته، شاخص‌های تدوین شده و آیین‌نامه تغذیه است که مراحل نهایی ابلاغ را در معاونت امور حقوقی و مجلس وزارت متبوع طی می کند که امید است بزودی به دانشگاه‌ها ابلاغ شود.

مسئول امور رفاهی در پایان افزود: بررسی «مزایا و معایب ارایه نان بسته‌بندی شده» با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مازندران، بررسی «تعیین زمان و نحوه اطلاع‌رسانی در خصوص پیشنهاد یک روز بدون گوشت در هر ماه» با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران، بررسی«هرم غذایی جدید و تعریف هر واحد ماده غذایی» با همکاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان، بررسی « قیمت تمام شده هر وعده غذا به تفکیک برنامه غذایی» با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی مشهد و تهران و تهیه جدول «ارزش غذایی، میزان کالری دریافتی و ترکیبات برای هر نوع غذا به منظور فرهنگ سازی و اطلاع رسانی به دانشجویان» با همکاری دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی ،از دیگر دستاوردهای کار گروه‌های اخیر است که مقرر شده امور رفاهی دانشجویان پیگیری کند.
 انتهای پیام/
برچسب ها:
آخرین اخبار