امروز : سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۵ - 2017 February 27
۰۳:۰۰
نمایشگاه رسانه دیجیتال
ادموند
کمک مالی
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 26102
تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۲ - ساعت ۱۱:۳۲
تعداد بازدید: 99
به گزارش خبرگزاری پیروان موعود به نقل از خبرگزاری فارس، فلاحتی مدیر رستوران ویژه (VIP) برج میلاد تهران گفت: در توافق های صورت گرفته با مدیریت برج ...

به گزارش خبرگزاری پیروان موعود به نقل از خبرگزاری فارس، فلاحتی مدیر رستوران ویژه (VIP) برج میلاد تهران گفت: در توافق های صورت گرفته با مدیریت برج میلاد تهران ، مدیریت این رستوران به بخش خصوصی واگذار شده است و اینجانب به عنوان مدیر یکی از رستوران های ششمین برج بلند دنیا اشرافی گری را نه تنها مبنای کار خود قرار نداده بلکه همه تلاشم مبنی بر این بود که با توجه به سلایق مختلف گردشگران داخلی و خارجی مراجعه کننده به برج منوی ویژه ای را تهیه و در اختیار مراجعه کنندگان قرار دهم .

وی با بیان این که ظرفیت رستوران ویژه 60 نفر و میانگین قیمت غذاهای این برج 30 هزار تومان است ، افزود : در منوی این رستوران تنوع غذایی با قیمت های مختلف دیده می شود و خاویار تنها به عنوان یکی از غذاهای ارائه شده در منوی مورد نظر بوده است . سرو این غذا به هیچ عنوان اجباری نبوده و بنا به نظر و رای مشتری ممکن است این غذا برای آن ها سرو شود.

مدیر رستوران ویژه برج میلاد تهران اظهار داشته است : همچنین ما در همکاری با برخی از سایت های ارائه دهنده تخفیف ، تفاهم نامه ای امضا کرده و مشتریان ما می توانند با رزرو اینترنتی رستوران ، از تخفیف های 50 درصدی قیمت غذاها استفاده کرده و تمامی غذاها حتی خاویار را با نصف قیمت استفاده کنند .

به گفته فلاحتی ،هدف ما به عنوان یکی از پیمانکاران بخش خصوصی برج میلاد تهران احترام به گردشگران اعم از خارجی و داخلی است و این احترام متقابلاً با تامین خواسته های آن ها در چارچوب نظام جمهوری اسلامی ایران تامین می شود.

وی ادامه داد: لازم به توضیح است که علاوه بر رستوران ویژه برج میلاد تهران ، بیش از 18 رستوران دیگر در بخش های مختلف برج و در فضاهای پیرامونی برج راه اندازی شده که قیمت غذاهای آنها از 5 هزار تومان تا 50 هزار تومان تعریف شده است .
انتهای پیام/
برچسب ها:
آخرین اخبار