امروز : جمعه ۱۹ آذر ۱۳۹۵ - 2016 December 9
۱۹:۱۲
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 27371
تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۳۹۲ - ساعت ۱۲:۳۲
تعداد بازدید: 98
به گزارش خبرگزاری پیروان موعود به نقل از خبرگزاری فارس به نقل از دانشگاه علوم پزشکی ایران، فرزاد شیدفر با اشاره به این امر که پرهیز از پرخوری در ...

به گزارش خبرگزاری پیروان موعود به نقل از خبرگزاری فارس به نقل از دانشگاه علوم پزشکی ایران، فرزاد شیدفر با اشاره به این امر که پرهیز از پرخوری در هنگام سحری و افطار از نکات بسیار مهمی است که باید به آن توجه شود؛ اظهار داشت: روزه داران باید از مصرف غذاهای پرحجم، چرب و شور در وعده سحر و افطار خودداری کنند و توصیه می‌شود، روزه خود را با مقداری چای یا شیر ولرم و خرما باز کنند و پس از آن با یک فاصله زمانی کوتاه، غذای اصلی را صرف کنند. همچنین توصیه می‌شود از نوشیدن آب سرد خودداری شود.

این متخصص علوم تغذیه در ادامه افزود: مصرف لبنیات، میوه و سبزی در هنگام سحر می‌تواند نقش موثری در تطابق و سازگاری فرد با روزه داشته باشد و روزه داران از مصرف قهوه و نسکافه به دلیل اینکه اختلالات گوارشی ایجاد می کنند، پرهیز کنند. همچنین مصرف نوشیدنی های گازدار به دلیل کاهش مقاومت فرد در برابر گرسنگی و اختلال در تنظیم قند خون توصیه نمی‌شود.

شیدفر اظهار داشت: بهتر است روزه داران به خصوص کودکان و نوجوانانی که برای اولین بار روزه می گیرند علاوه بر مصرف مواد پروتئینی همچون گوشت، مرغ، لبنیات و حبوبات برای تأمین انرژی مورد نیاز خود از میوه و سبزی نیز استفاده کرده و از مصرف زولبیا و بامیه پرهیز کنند.
انتهای پیام/
برچسب ها:
آخرین اخبار