امروز : جمعه ۴ فروردین ۱۳۹۶ - 2017 March 23
۰۱:۲۲
ادموند
کمک مالی
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 27372
تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۳۹۲ - ساعت ۱۲:۳۲
تعداد بازدید: 74
محمد حسین سلطان زاده در گفت‌و گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس اظهار داشت: بیماران مبتلا به آسم به دو دسته آلرژیک و غیر آلرژیک تقسیم ...

محمد حسین سلطان زاده در گفت‌و گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس اظهار داشت: بیماران مبتلا به آسم به دو دسته آلرژیک و غیر آلرژیک تقسیم می‌شوند.

متخصص کودکان و نوزادان گفت: در هر دو دسته، رژیم غذایی اهمیت ویژه‌ای دارد چرا که می‌تواند موجب شروع یا تشدید حمله آسم شود.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: 11 درصد از کودکان مبتلا به آسم به یک یا چند نوع ماده غذایی حساسیت دارند و باید این مواد غذایی را کمتر مصرف کنند.

فوق تخصص عفونی اطفال ادامه داد: شیر گاو، لبنیات، ادویه، انواع ترشی، میوه های ترش، میگو، ماهی، سفیده تخم مرغ، گوجه فرنگی، سویا، سیر، برخی حبوبات و آجیل ها مثل فندق، گردو ، بادام و پسته باعث حساسیت می‌شوند.

 متخصص کودکان و نوزادان تصریح کرد: سولفیت‌ها، افزودنی‌ها، مواد نگهدارنده موجود در کنسروها و رنگهای مصنوعی نیز می‌توانند در ایجاد حساسیت نقش داشته باشند.

سلطان زاده ادامه داد: مصرف میوه و سبزی تازه که منبعی غنی از آنتی اکسیدان‌ها می باشند، می‌تواند سبب تخفیف علائم آسم شود.

متخصص کودکان و نوزادان گفت: بهتر است حجم غذا کاهش و وعده‌های غذایی افزایش یابد؛ یعنی 5-6 وعده به جای 3 وعده استفاده شود.

وی افزود: مصرف هفته‌ای 3 مرتبه ماهی تازه- اگر بیمار آلرژیک باشد باید روزانه کپسول ماهی مصرف کند- و کاهش مصرف نمک موجب تخفیف علائم آسم می‌شود.

سلطان زاده بیان داشت: بیماران مبتلا به آسم از مصرف غذاهای خیلی سرد و خیلی گرم پرهیز نمایند و آب و مایعات کافی بنوشند.

وی محدود کردن مصرف چای و قهوه و پرهیز از مصرف برخی داروها مثل آسپرین و آنتی بیوتیک ها را به افراد توصیه کرد.
انتهای پیام/
برچسب ها:
آخرین اخبار