امروز : یکشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۵ - 2016 December 11
۱۰:۴۱
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 2857
تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ساعت ۱۵:۳۷
تعداد بازدید: 118
نعمت‌الله ترکی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی فارس، درباره افزایش 60 درصدی قیمت گوشت اظهار داشت: 90 درصد از مصرف گوشت قرمز در استان تهران تولید داخلی ...

نعمت‌الله ترکی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی فارس، درباره افزایش 60 درصدی قیمت گوشت اظهار داشت: 90 درصد از مصرف گوشت قرمز در استان تهران تولید داخلی است و 10 درصد آن وارد می‌شود.

وی ادامه داد: در صورتی که 10 درصد گوشت مصرف داخلی با ارز آزاد وارد شود نیز نباید افزایش قیمتی در این مواد پروتئینی داشته باشیم.

ترکی خاطر نشان کرد: افزایش 60 درصدی قیمت گوشت قرمز شایعه است و نسبت به اسفند سال گذشته تاکنون افزایش قیمتی نداشته‌ایم و در سطح بازار گوشت گوسفندی 25 هزار و 500 تومان در هر کیلو و گوساله نیز 29 هزار تومان در هر کیلو توزیع می‌شود.

وی به واردات 500 رأس دام زنده اشاره کرد و گفت: با این اقدام قیمت میانگین گوشت مخلوط گوساله به حدود 17 هزار تومان می‌رسد و حدود 9 هزار تومان با قیمت فعلی اختلاف دارد.

معاون برنامه‌ریزی استانداری تهران تأکید کرد: در گوشت قرمز و مرغ هیچ گونه افزایش قیمتی نخواهیم داشت و بازرسان با متخلفین و افرادی که نسبت به افزایش قیمت اقدام کرده باشند برخورد می‌کنند.

ترکی بیان داشت: میانگین قیمت مرغ نیز تولید 5 هزار و 300 تا 5 هزار و 600 تومان تصویب شده است که کمتر از این مبلغ به ضرر تولید‌کننده است.
انتهای پیام/
برچسب ها:
آخرین اخبار