به گزارش خبرگزاری پیروان موعود به نقل از خبرگزاری فارس، سردار فتحالله زمانیان گفت: قاچاق دارو علاوه بر ضربه زدن به اقتصاد کشور، جان انسان ها را نیز ...

به گزارش خبرگزاری پیروان موعود به نقل از خبرگزاری فارس، سردار فتحالله زمانیان گفت: قاچاق دارو علاوه بر ضربه زدن به اقتصاد کشور، جان انسان ها را نیز به مخاطره می اندازد چرا که متقاضیان این کالا بیمارانی هستند که مجبور به استفاده از آن هستند، از این رو پلیس با عوامل این قاچاق به شدت مبارزه میکند.
وی با اشاره به اینکه بیشتر داروهای قاچاق تقلبی هستند، افزود: هرچند برخی از این داروها تقلبی نبوده اما بیشتر آنها تاریخ گذشته هستند و اثرات لازم بر سلامتی مصرف کنندگان را ندارند.
رئیس پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی ناجا، تصریح کرد: برخی از داروهای تقلبی نیز در ایران بسته بندی شده و به عنوان داروی مشابه خارجی به فروش میرسند.
زمانیان از شناسایی و دستگیری اعضای باندی خبر داد که اقدام به تولید لوازم آرایشی و بهداشتی تقلبی در تهران میکردند.
وی در تشریح این خبر گفت: اعضای این باند در سعادت آباد توسط نیروهای عملیات ویژه پلیس آگاهی دستگیر شدند؛ این افراد لوازم آرایشی و بهداشتی با برندهای معتبر در محیطی کاملا غیربهداشتی تولید و با برچسبهای خارجی بستهبندی میکردند و تحت عنوان محصولات خارجی به فروش میرساندند.
وی افزود: این افراد در کارگاه خود همچنین اقدام به تولید برچسب های طرح شبنم میکردند تا تولیدات خود را قانونی و بهداشتی جلوه دهند.
سردار زمانیان در تشریح عملکرد 4 ماهه این پلیس در حوزه مبارزه با قاچاق دارو نیز گفت: طی این مدت 375 پرونده قاچاق دارو تشکیل شد که به دستگیری 390 نفر انجامید. همچنین 680 نفر به اتهام قاچاق لوازم آرایشی و بهداشتی با تشکیل 500 پرونده دستگیر شدند.
به گفته زمانیان، ارزش ریالی 28 پرونده مکشوفه در حوزه قاچاق دارو و لوازم آرایشی وبهداشتی بالای 100 میلیون تومان بود.
رئیس پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به اینکه یکی از اولویت های این پلیس مبارزه با قاچاق دارو و لوازم آرایشی و بهداشتی است، افزود: امسال همانند گذشته طرحهای بسیاری در کشور و به خصوص در تهران و در بازار ناصرخسرو به زودی به اجرا درخواهد آمد.
وی همچنین یادآور شد: دو هفته پیش از طریق اقدامات اطلاعاتی موفق به شناسایی و توقیف چند انبار لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق در بازار تهران شدیم.
سردار زمانیان در پاسخ به سئوالی درباره نوع و محل قاچاق دارو در کشور گفت: داروهای لاغری، نیروزا، تقویتی و توهمزا و برخی از داروهای بیماران خاص از جمله داروهایی هستند که از استان های غربی و جنوبی به کشور قاچاق میشوند.
این مقام مسئول در پلیس آگاهی ناجا همچنین اذعان داشت: برخی از داروهای تولید داخلی از آنجا که یارانه به آنها تعلق میگیرد نیز از کشور قاچاق میشوند البته میزان این قاچاق چشمگیر نیست.
به گفته سردار زمانیان، قاچاق دارو به خصوص داروهای کمیاب از آنجا که حجم کمی دارند، آسان و همچنین به دلیل سود زیاد، مقرون به صرفه است از طرف دیگر مجازات قاچاقچیان دارو همانند قاچاقچیان کالا است یعنی 2 برابر ارزش ریالی کالا را باید پرداخت کنند که بازدارنده نیست.
وی در انتهای این خبر که در سایت پلیس منتشر شده به مردم هشدار داد که فریب ارزانی کالاها را نخورند و دارو و لوازم آرایشی را که با جان و سلامت جسمی و روحی آنان در ارتباط است را از مراکزی که مجوز رسمی فروش دارند، خریداری کنند.
انتهای پیام/