امروز : سه شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۵ - 2016 December 6
۱۵:۰۲
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 39118
تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۲ - ساعت ۰۱:۰۱
تعداد بازدید: 79
مریم زارعی کارشناس تغذیه دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، در مورد مزایای غذای سنتی نسبت به غذای صنعتی اظهار ...

مریم زارعی کارشناس تغذیه دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، در مورد مزایای غذای سنتی نسبت به غذای صنعتی اظهار داشت: میزان روغن و چربی موجود در غذای سنتی قابل کنترل بوده در حالی که غذاهای آماده و بسته‌بندی شده حاوی روغن و چربی ناسالم زیادی است و حداکثر 5 تا 7 برابر غذای سالم انرژی دارد.

وی تصریح کرد: معمولاً مقدار نمک غذایی که در خانه طبخ می‌شود قابل کنترل است و در آخر غذا نمک یددار به غذا اضافه می‌شود اما در غذاهای آماده برای نگهداری بهتر غذا و پیوند دادن ذرات گوشت و در عین حال خاصیت ضد باکتری نمک، معمولاً غذا شور است.

زارعی با اشاره به اینکه امروزه اکثر خانواده‌ها چربی زائد گوشت و پوست مرغ را قبل از طبخ می‌گیرند افزود: این در حالی است که در غذاهای صنعتی معمولاً برای مقرون به صرفه بودن از امعاء و احشای حیوانات و پوست مرغ استفاده می‌شود که حاوی چربی‌های اشباع شده است و خطر اضافه وزن، چاقی، چربی خون و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد.

به گفته این کارشناس تغذیه حرارت پخت غذا در غذای خانگی قابل کنترل است و معمولآً خانمهای خانه دار شعله کم را ترجیح می‌دهند اما در غذاهای آماده معمولاً از مواد غذایی با کیفیت بالا استفاده نمی‌شود و در مراحل کنسرو شدن ممکن است درجه حرارت بسیار بالا باشد که در کاهش خاصیت مواد غذایی موثر است.
انتهای پیام/
برچسب ها:
آخرین اخبار