امروز : پنجشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۵ - 2016 December 8
۱۲:۰۱
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 43197
تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۲ - ساعت ۱۷:۰۲
تعداد بازدید: 64
به گزارش خبرگزاری پیروان موعود به نقل از خبرگزاری فارس از گچساران، حیدر دارابی ظهر امروز در جمع خبرنگاران این شهرستان اظهار داشت: علاوه بر استفاده از ...

به گزارش خبرگزاری پیروان موعود به نقل از خبرگزاری فارس از گچساران، حیدر دارابی ظهر امروز در جمع خبرنگاران این شهرستان اظهار داشت: علاوه بر استفاده از ضدآفتاب‌ها، مواد غذایی مفیدی در طبیعت برای مقابله با اشعه UV خورشید وجود دارد که یکی از این مواد غذایی پرخاصیت و مهم «هویج» است.

وی افزود: از دیگر خواص برجسته هویج، علاوه بر دارا بودن ویتامین A، ترکیبات آنتی‌اکسیدانی موجود در آن بوده که روی پوست تأثیرات مطلوبی دارد.

کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت و درمان گچساران و عضو انجمن تغذیه ایران با بیان اینکه آنتی‌اکسیدان‌ها گروهی از مواد غذایی هستند که صدمه‌های ناشی از تخریب اشعه UV را جبران می‌کنند، ابراز داشت: ماهی‌های دریایی نیز از جمله مواد غذایی مفید و حاوی آنتی‌اکسیدان‌های مشابه هویج هستند.

دارابی ادامه داد: مصرف برخی مواد حاوی آنتی‌اکسیدان‌های مینرالی مانند «سلنیوم» که در برخی آجیل‌ها تا حدودی وجود دارد نیز برای حفاظت از پوست در برابر خورشید سوزان تابستان مناسب است.

وی تصریح کرد: از میان آجیل‌ها، فندق بیشترین میزان سلنیوم را دارد و مصرف این ماده غذایی نیز توصیه می‌شود.

با مصرف ویتامین C تازه، پوست شاداب‌تری داشته باشیم

کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت گچساران با اشاره به نیاز بدن به ویتامین C در برابر آفتاب تابستان و آسیب‌های ناشی از اشعه uv اذعان داشت: استفاده از منابع تازه حاوی ویتامین C برای حفظ مخاط، غشاء پوست و کلاژن‌سازی ضروری است.

دارابی توصیه کرد: برای تامین ویتامین C به جای کنسانتره میوه‌ها بهتر است میوه‌های تازه‌ای مانند مرکبات، توت‌فرنگی، لیمو، آناناس یا سبزیجاتی مانند کلم بروکلی مصرف شود.

وی متذکر شد: گوجه‌فرنگی دارای بیشترین میزان آ‌نتی‌اکسیدان بوده و نوع آنتی‌اکسیدان موجود در آن برای دفع سموم بدن، مانند سموم حاصل از فست‌فودها مفید است.
انتهای پیام/82014/ن30
برچسب ها:
آخرین اخبار