امروز : شنبه ۷ مرداد ۱۳۹۶ - 2017 July 28
۰۰:۲۲
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 45316
تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۳۹۲ - ساعت ۱۲:۰۳
تعداد بازدید: 58
نرگس جریده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در یاسوج اظهار کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد رویشگاه بسیاری از گیاهان دارویی و پرخواصی است که باید قدر ...

نرگس جریده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در یاسوج اظهار کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد رویشگاه بسیاری از گیاهان دارویی و پرخواصی است که باید قدر آن‌ها را دانست و از این نعمات خداوند به بهترین نحو استفاده کرد.

کارشناس تغذیه و رژیم درمانی شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه افزود: یکی از این گیاهان پر خواص، زنجبیل بوده که در طب سنتی نیز کاربردهای فراوانی دارد.

وی گفت: طب سنتی و گیاهی اخیرا مورد توجه بخش زیادی از جامعه قرار گرفته است.

جریده ادامه داد: گیاه زنجبیل خواص دارویی زیادی داشته و در هضم و جذب مواد غذایی در بدن نقش بسیار مهمی ایفا می‌کند.

* کاهش تهوع و نفخ معده با چاشنی زنجبیل

این کارشناس تغذیه بیان کرد: زنجبیل از جمله گیاهان نیروبخش است که موجب تقویت سیستم گوارشی، به ویژه معده شده و موادی را که روی جدار روده و معده چسبیده باشد، از بین می‌برد.

وی تصریح کرد: در فرهنگ غذایی ایران از زنجبیل به عنوان یک چاشنی مصرف زیادی دارد که اتفاقا ‌بسیار خوش‌طعم و مورد علاقه بسیاری از مردم است.

جریده، کاهش احساس تهوع نفخ معده را نیز از دیگر خواص این گیاه دانست.

این کارشناس تغذیه به افراد کم اشتها توصیه کرد: با خوردن گیاه زنجبیل مشکل کم‌اشتهایی و بی‌اشتهایی عصبی خود را درمان کنند.

جریده ابراز داشت: زنجبیل با بیرون راندن مخاط خلطی از ریه‌ها، به درمان آسم، برونشیت و دیگر مشکلات تنفسی کمک می‌کند.

کارشناس تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خاطرنشان کرد: در طب گیاهی،  از گیاه زنجبیل برای درمان فلج و ضعف اعصاب و درمان اسهال ناشی از مسمومیت‌های غذایی استفاده می‌شود.

مصرف گیاه زنجبیل با چای در استان کهگیلویه و بویراحمد، طرفداران زیادی دارد.
انتهای پیام/82005/ی30
برچسب ها:
آخرین اخبار