امروز : جمعه ۱۹ آذر ۱۳۹۵ - 2016 December 9
۰۶:۲۴
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 47010
تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۲ - ساعت ۱۴:۰۲
تعداد بازدید: 84
احمد خداداد در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، اظهار داشت: والدین باید نسبت به تهیه، نوع تغذیه و میان وعده کودک در مدرسه دقت لازم را داشته ...

احمد خداداد در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، اظهار داشت: والدین باید نسبت به تهیه، نوع تغذیه و میان وعده کودک در مدرسه دقت لازم را داشته باشند و به کودکان آموزش دهند که تغذیه را فقط از خانه به مدرسه بروند و از خرید تنقلات خودداری کنند.

فوق‌ تخصص گوارش، کبد و تغذیه کودکان گفت: رعایت بهداشت و آموزش شست‌وشوی دست با آب و صابون قدم بعدی است که باید کودک به خوبی این مطلب را در منزل فرابگیرد تا از ابتلای وی به بیماری‌های انگلی و میکروبی جلوگیری شود.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: کودک باید در میان وعده‌ها از غذاهای طبیعی مثل نان ‌و پنیر و گردو ، نان و عسل، میوه تازه، کشمش، گردو، خرما و میوه خشک استفاده کند و از مصرف چیپس و پفک و تنقلاتی که هدفشان صرفاً درآمدزایی است بپرهیزند.

فوق‌ تخصص گوارش، کبد و تغذیه کودکان گفت: باید به کودکان آموزش داد تا از گرفتن تنقلات و میان وعده و غذا از دوستانشان بپرهیزند چرا که اگر آن مواد آلوده باشد ممکن است کودک ما نیز گرفتار شود.

خداداد ادامه داد: کودک به دلیل بسته‌بندی‌های رنگارنگ تنقلات موجود در بازار، جذب آنها می‌شود پس بهتر است مادران نیز از پاکت و ظرف‌های متنوع و رنگارنگ برای قرار دادن تغذیه کودک استفاده کنند تا نیاز ظاهری کودک برطرف شود.
انتهای پیام/
برچسب ها:
آخرین اخبار