امروز : شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۵ - 2016 December 10
۰۳:۳۸
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 48076
تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۲ - ساعت ۱۰:۰۲
تعداد بازدید: 54
به گزارش خبرگزاری پیروان موعود به نقل از خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نظام پرستاری، چیدن نانهای داغ بر روی هم، کپک زدگی را تسریع، فساد ...

به گزارش خبرگزاری پیروان موعود به نقل از خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نظام پرستاری، چیدن نانهای داغ بر روی هم، کپک زدگی را تسریع، فساد را تسهیل و ضایعات نان را تشدید می‌کند و مصرف آن موجب بیماری گوارشی می‌شود.

ابتدا نان را باد دهید. بعد آن را داخل سفره پارچه‌ای بگذارید. نانی که پس از سرد شدن با سفره حمل و نگهداری شود، مطبوع تر و ماندگارتر خواهد بود.

قرار دادن نان در یخچال، بیات شدن نان را تسریع می‌کند و بهترین محل نگهداری نان برای مدت نسبتاً طولانی، فریزر و بهترین روش گرم کردن آن، استفاده از مایکروفر یا توستر است.

باید از نایلون مخصوص فریزر برای نگهداری‌نان استفاده کنید. نایلون‌ها را مکرر استفاده نکنید و در نایلون ها را هم باز نگذارید.

اگر بسته‌بندی نان خوب نباشد یا کیسه پاره شده باشد. باعث می‌شود نان خشک شود و کیفیتش افت کند.
انتهای پیام/
برچسب ها:
آخرین اخبار