امروز : یکشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۵ - 2016 December 4
۲۳:۴۰
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 49228
تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۲ - ساعت ۱۲:۰۱
تعداد بازدید: 70
مینا کاویانی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس اظهار داشت: گروه نان و غلات تأمین کننده اصلی انرژی بدن محسوب می‌شود  بنابراین خرید و نگهداری ...

مینا کاویانی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس اظهار داشت: گروه نان و غلات تأمین کننده اصلی انرژی بدن محسوب می‌شود  بنابراین خرید و نگهداری این مواد غذایی ترجیحاً باید از فروشگاه‌ها و نانوایی‌هایی که اصول بهداشتی را رعایت می‌کنند تهیه شود.

وی بر این نکته تأکید کرد: هرگز از روزنامه برای نگهداری نان استفاده نشود چرا که جوهر سمی موجود در روزنامه در تماس با نان گرم به نان منتقل می‌شود که تبعات زیادی در پی دارد.

این کارشناس ارشد تغذیه اظهار داشت: قبل از اینکه نان را در بسته‌بندی قرار دهیم باید اجازه دهیم تا داغی آن از بین برود سپس در پارچه‌ای تمیز بپیچیم و از کیسه نایلونی استفاده نکنیم چون کیسه نایلونی اجازه تبادل هوا را نمی‌دهد و فسادپذیری و کپک زدن نان را تسریع می‌کند.

کاویانی با بیان اینکه اغلب خانواده‌ها نان تازه و نرم را برای خوردن ترجیح می‌دهند گفت: برای جلوگیری از مانده شدن و خروج آب نان بهتر است نان را در تکه‌های کوچک برش داده و در بسته‌بندی‌های یکبار مصرف در فریزر نگهداری کنیم.

وی تصریح کرد: آمارها نشان می‌دهد که ضایعات نان در کشور ما بالاست بنابراین توصیه می‌شود تا حد امکان نان را روزانه خریداری کنید.

این کارشناس ارشد تغذیه در مورد نگهداری انواع بیسکوئیت و فراورده‌های آن گفت: بهتر است این مواد غذایی در ظرف غیرقابل نفوذ و در جای خشک و تاریک نگهداری شود و ترجیحاً آرد گندم هم در یک ظرف دربسته در جای تاریک و ترجیحا یخچال نگهداری شود.

وی به افراد توصیه کرد که از خرید رشته‌های آش و ماکارونی که به رنگ خاکستری درآمده و خرد شده است خودداری کنند چون نشانه فاسد شدن آن است و افزود: البته ماکارونی‌هایی که با عصاره سبزیجات تغییر رنگ داده‌اند از این قاعده مستنثنی هستند.
انتهای پیام/
برچسب ها:
آخرین اخبار