امروز : پنجشنبه ۳ فروردین ۱۳۹۶ - 2017 March 23
۱۳:۴۱
ادموند
کمک مالی
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 52525
تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۲ - ساعت ۱۳:۰۱
تعداد بازدید: 83
به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس، حسین صفایی در هفتمین جلسه علنی از چهارمین دوره شورای اسلامی شهر تهران اظهارداشت: سهم سازمان میادین در تأمین اقلام سبد ...

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس، حسین صفایی در هفتمین جلسه علنی از چهارمین دوره شورای اسلامی شهر تهران اظهارداشت: سهم سازمان میادین در تأمین اقلام سبد خانوارهای شهر تهران قابل توجه است که در 192 نقطه میادین میوه و تره‌بار فعالیت دارند.

وی تصریح کرد: روزانه بیش از 326 هزار نفر برای خرید مایحتاج خود به میادین میوه و تره‌بار مراجعه می‌کنند که این آمار در روزهای پنج‌شنبه به 500 هزار نفر می‌رسد.

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری تهران ادامه داد: سازمان میادین 46 هزار هکتار زمین در این 190 نقطه در اختیار دارد که حدود 14.7 هکتار است.

صفایی ادامه داد: در سال 88 ادغام سازمان سردخانه تهران با مصوبه شورای قبلی را در میادین میوه وتره‌بار داشتیم و این در حالیست که نیروهایمان 762 نفر است و کیفیت نیروها افزایش یافته است ضمن اینکه 21 دامپزشک در میادین میوه و تره‌بار مشغول به کار هستند.

صفایی خاطرنشان کرد: برای تقویت فضای فرهنگی در میادین از سال گذشته رادیوی داخلی آنلاین آوای شهر را طراحی کردیم به طوریکه 3 ساعت منتهی به اذان ظهر و 3 ساعت نیز قبل از اذان مغرب پخش می‌شود که ارتباط بین مردم و کارکنان است.

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری تهران ادامه داد: کارگران سازمان میادین از سالهای گذشته ساختار خاصی را درخصوص استخدام ایجاد کرد که کمتر توانستیم این ساختار را اصلاح کنیم ضمن اینکه سال گذشته خرج ساماندهی کارکنان غرفه را طراحی کردیم که روزانه 5 الی 6 هزار نفر در این میادین بجز میادین مرکزی روزانه کار می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: کارگران میوه و تره‌بار باید در دفاتر الکترونیکی شهر هویتشان احراز شود و بعد می‌توانند مجوز فعالیت دریافت کنند.

صفایی افزود: راه‌اندازی نیروگاه 6 مگاواتی تولید برق در سازمان میادین میوه‌و تره‌بار و همچنین طرح افزایش کیفیت مواد غذایی از جمله اقدامات دیگر از سوی این سازمان بوده ضمن اینکه اقدامات خوبی نیز در بخش آزمایشگاهی و پایش سموم و فلزات سنگین و نیترات در محصولات کشاورزی انجام شده است.

صفایی گفت: نتایج این پایش نشان می‌دهد در بهار سال 90، 10.8 صدم میوه و تره‌بار عرضه شده در شهر تهران سموم بالاتر از حد مجاز داشته است این آمار در زمستان 90، 5.7 درصد، در تابستان 91، 1.4 درصد و در پاییز 91 ، 7.14 درصد بوده است.

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری تهران ادامه داد: درباره باقیمانده سرب، کازیوم و نیترات آمار بستری داریم این سه آلاینده در زمستان 90، 32.8 درصد، در بهار 91، 34 درصد، در تابستان 91، 41 درصد و در پاییز 91، 39 درصد بوده است.

وی در مورد مرغ مصرفی تهران گفت: مرغ بازار مصرفی تهران از 10 استان وارد تهران می‌شود و تنها 25 تا 30 درصد تولید خود تهران است؛ نمونه‌گیری طرح نیز از محصولات ورودی این 10 استان بوده است، در این پایش 20 آیتم شامل مواد شیمیایی، سموم، داروها و آنتی‌بیوتیک‌ها مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

صفایی اضافه کرد: معمولاً مردم نگران وجود هورمون‌ها و آنتی‌بیوتیک‌ها در مرغ هستند اما نتیجه آزمون‌های ما چیز دیگری را نشان داد، آزمایشگاه طرف قرار داد این آزمون، آزمایشگاه سازمان دامپزشکی کشور است که خود مرجع به شمار می‌رود.

صفایی گفت: بیشترین آلاینده مرغ سرب در مرحله بعد کادنیوم  و بعد آنتی‌بیوتیک است، در ایران کسی به مرغ‌ها هورمون نمی‌دهد و لازم نیست نگران این موضوع باشیم.

وی ادامه داد: در مورد میوه‌ها سه محصول وارداتی سیب، پرتقال و موز که بیشترین واردات را دارند از لحاظ دست‌ورزی ژنتیکی مورد آزمون قرار گرفتند.

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری تهران ادامه داد: سرانه مصرف مرغ 20 تا 22 کیلو برای هر ایرانی و بالاترین مصرف عدد پروتئینی است، مشکل ما سال گذشته این بود که تهران تنها شهری بود که مرغش به صورت فله عرضه می‌شد و استانها مرغ‌های بسته‌بندی که کنترل می‌شود را در اختیار استان خود عرضه می‌کردند و مرغ به صورت فله‌ای در تهران عرضه می‌شد و در واقع تهرانی‌ها مرغ خوبی مصرف نمی‌کردند.

صفایی خاطرنشان کرد: از سال گذشته بسته‌بندی مرغ را در دستور کار خود قرارداده‌ایم و بعد از سازمان میادین میوه و دامپزشکی توانست به تدریج کل شهر تهران را ملزم به عرضه مرغ بسته‌بندی کنند و سازمان میادین از سال گذشته صرفاً اجازه توزیع تخم‌مرغ دارای شناسنامه را در بازارهای شهرداری می‌دهد.

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری تهران افزود: برگزاری 6 نمایشگاه محصولات طبیعی و ارگانیک و 7 کارگاه آموزشی تخصصی اتفاقات خوبی بوده که براساس مصوبه شورای شهر و بخصوص در حوزه پایش صورت گرفته است ضمن اینکه گزارش‌های تفصیلی در این بخش برای رئیس جمهور تهیه و به زودی ارسال خواهد شد.

صفایی افزود: ما موظفیم سامانه‌های کنترل کیفیت را ایجاد کنیم و همان‌جا امکان برگشت دادن محصولات فاقد کیفیت را داشته باشیم بطوریکه پیاز از لحاظ نیترات آلوده‌ترین محصول ورودی به تهران بوده و هیچ دستگاهی بر این موضوع نظارت نکرده است و شهرداری می‌تواند در مبادی ورودی محصولات سایت پایش را ایجاد کند و امکان برگشت دادن محصولات را داشته باشند.

انتهای پیام/
برچسب ها:
آخرین اخبار