امروز : یکشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۵ - 2016 December 11
۰۸:۳۴
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 52690
تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۲ - ساعت ۱۷:۰۲
تعداد بازدید: 71
به گزارش خبرگزاری پیروان موعود به نقل از خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری العالم، ‌پروفسور«جیسون کاسترو» از دانشگاه بیتس و پروفسور «چاکرا ...

به گزارش خبرگزاری پیروان موعود به نقل از خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری العالم، ‌پروفسور«جیسون کاسترو» از دانشگاه بیتس و پروفسور «چاکرا چنوبوتلا» از دانشگاه «پیتسبورگ» از یک روش رایانه‌ای برای تبدیل بو‌ها به جوهره پایه شان استفاده کردند.

این پژوهشگران می‌گویند با آزمایش 144 بو، آنها را در 10 طبقه، گروه‌بندی کردند.

این در حالی است که یافته‌های این محققان با نتایج دیگر دانشمندان در تضاد است؛ برخی از دانش‌پژوهان بر این باورند هزاران ترکیب برای بو وجود دارد.

از نظر کاسترو و همکارانش 10 بوی پیشنهادی شامل خوش بو و دلپذیر، چوبی- صمغی، میوه (غیر مرکبات) شیمیایی، نعناعی، شیرین، ذرت بو داده، لیمویی، تند و فاسد است.

وی می‌گوید شما این 10 طبقه‌بندی پایه را دارید چرا که آنها ویژگی های مهمی را درباره جهان، خطر، غذا و غیره منعکس می‌کنند.

اگر این طبقه‌بندی اساسی را بشناسید می‌توانید درباره بوهای سازنده فکر کنید.

این پژوهشگر اظهار داشت: ما مشکل پیش‌بینی بو را بر اساس ساختار شیمیایی‌اش حل نکرده‌ایم بلکه امیدواریم به این امر موفق شویم.

به گفته وی در حقیقت، هر بوی طبیعی احتمالا یک ترکیب پیچیده یعنی ترکیبی از این یک طبقه مختلف است.

پروفسور «تیم جیکوب» کارشناس علوم بو در دانشگاه کاردیف می‌گوید در دهه 1950 دانشمندی به نام جان آمور نظریه‌ای را مطرح کرد که در آن بوها بر اساس شکل و اندازه مولکول‌های خود به هفت طبقه دسته بندی شدند.

نتایج این تحقیقات در نشریه پلاس وان منتشر شده است.
انتهای پیام/
برچسب ها:
آخرین اخبار