امروز : سه شنبه ۳ مرداد ۱۳۹۶ - 2017 July 25
۱۹:۴۶
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 57017
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۲ - ساعت ۱۵:۰۵
تعداد بازدید: 59
لیلا داوودی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، در مورد تأثیر مواد غذایی در مسمومیت‌ها و انتخاب درست آنها اظهار داشت: اگر در تهیه مواد غذایی ...

لیلا داوودی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، در مورد تأثیر مواد غذایی در مسمومیت‌ها و انتخاب درست آنها اظهار داشت: اگر در تهیه مواد غذایی دقت لازم را داشته باشیم شاید بسیاری از مسمومیت‌ها بروز نکند. به عنوان مثال باید در خرید ماهی و مرغ تازه به یکسری نکات توجه کرد.

وی گفت: منجمد‌کردن دوباره مواد غذایی به ویژه محصولات دریایی از نظر ارزش غذایی و بهداشتی درست نیست و با این کار احتمال بروز مسمومیت غذایی و آلودگی این مواد بسیار زیاد می‌شود.

داوودی گفت: برای خرید ماهی و تشخیص تازگی آن باید به نکاتی مانند درخشان بودن ظاهر ماهی و موج‌های رنگارنگ در پولک‌های ماهی توجه کرد. که نشان می‌دهد ماهی به تازگی صید شده است و مشاهده لک روی شکم ماهی بهترین دلیل برای فاسد بودن آن است همچنین چشم‌های ماهی باید درخشنده و برجسته باشد و در صورت چشم غیرشفاف و سفید می‌توان گفت این ماده غذایی کهنه است.

به گفته این کارشناس تغذیه هرگز ماهی پخته شده را نباید در کنار غذای خام قرار داد چرا که موجب آلودگی آن می‌شود.

وی همچنین در مورد انتخاب مرغ به عنوان منبع غذایی پروتئینی و شناخت سالم بودن آن گفت: مرغ‌های آمده‌ای که از فروشگاه تهیه می‌کنید باید دارای پوست درخشنده و مرطوب باشد و بوی غیرطبیعی از آن به مشمام نرسد و چنانچه پوست بدن مرغ براثر دست زدن لیز و چسبنده بود نشانه کهنه بودن آن است.

به گفته این متخصص تغذیه مراحل فساد مرغ شبیه به فساد گوشت قرمز است و معمولا سریع‌تر رخ می‌دهد و تغییر رنگ آن از سفید و صورتی به رنگ تیره نشانه فساد آن است.

داوودی همچنین به افرادی که تخم‌مرغ را از محیط‌های غیر استاندارد تهیه می‌کنند توصیه کرد تا برای جلوگیری از مسمومیت‌های غذایی به یکسری نکات توجه کنند.

وی گفت: این ماده غذایی به ویژه در فصل تابستان و مناطق گرم به سرعت فاسد می‌شود و باید هنگام تهیه پوسته خارجی تخم‌مرغ سالم و مقداری زبر باشد.

همچنین قبل از مصرف تخم‌مرغ باید آن را در ظرف جداگانه‌ای شکست تا از سلامت آن مطمئن شد.

داوودی خاطر نشان کرد: تخم‌‌مرغ سالم دارای سفیده غلیظ و کشدار بوده و لایه نازکی که زرده را در بر می‌گیرد محکم است. سفیده تخم‌مرغ فاسد آبی و سبز‌رنگ است و در عین حال زرد و سفیده با هم مخلوط می‌شود که بوی ناخوشایندی هم دارد.
انتهای پیام/
برچسب ها:
آخرین اخبار