امروز : پنجشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۵ - 2016 December 8
۱۴:۳۴
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 59217
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۲ - ساعت ۱۷:۰۵
تعداد بازدید: 50
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس، علی موحد در نشست خبری که به مناسبت همایش روز جهانی غذا برگزار شد گفت: در حال حاضر بخشی از واحدهای تولیدی با 40 ...

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس، علی موحد در نشست خبری که به مناسبت همایش روز جهانی غذا برگزار شد گفت: در حال حاضر بخشی از واحدهای تولیدی با 40 درصد ظرفیت خود کار می‌کنند اما این به معنای نبود اقلام خوراکی و غذایی در سوپرمارکتها نیست.

وی ادامه داد: وضعیت کارکرد واحدهای تولیدی نشانگر ظرفیت فعال صنعت غذا در کشور است و ظرفیت باقیمانده برای صادرات غذا در نظر گرفته شده است.

دبیرکل کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران گفت: امروز مقوله غذا و امنیت غذایی به دغدغه همه جهان تبدیل شده است و نگرانی‌هایی در زمینه دسترسی به مواد غذایی در دنیا وجود دارد که لازم است تمهیداتی برای آن از سوی دولت‌ها در نظر گرفته شود تا آیندگان با مشکلات مربوط به تغذیه روبه‌رو نشوند. 

همچنین هدایت حسینی مدیر کل نظارت بر غذای سازمان غذا و دارو در این نشست با اشاره به برگزاری همایش روز جهانی غذا گفت: بحث امنیت و ایمنی غذا بسیار مهم است به همین دلیل شعار امسال سلامت انسان و ارتباط آن با سیستم‌های غذایی سالم و پایدار است.

وی ادامه داد: امیدواریم بتوانیم با ایجاد سیستم های پایدار از تولید تا عرضه و مصرف مواد غذایی در کشور، سطح سلامت مردم را بالا ببریم.

حسینی گفت: از سوی وزارت بهداشت تسهیلات تولید و واردات مواد اولیه غذایی در کشور در نظر گرفته شده است. این درحالی است که تا سال گذشته برای اینکه مواد غذایی در یک کارخانه به تولید برسد لازم بود چهار پروانه دریافت کند اما اکنون این روند به ۳ پروانه بهره برداری، ساخت و مسئول فنی کاهش یافته است.

مدیر کل نظارت بر غذای سازمان غذا و دارو گفت: بنابراین برای مسئولان فنی کارخانه‌هایی که سیستم ایمنی و سلامتشان به تأیید وزارت بهداشت رسیده این امکان فراهم شده است تا واردات مواد اولیه غذایی را در اسرع وقت به دست کارخانجات خود برسانند.

انتهای پیام/
برچسب ها:
آخرین اخبار