امروز : جمعه ۴ فروردین ۱۳۹۶ - 2017 March 24
۲۳:۲۱
ادموند
کمک مالی
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 67393
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۲ - ساعت ۰۶:۰۰
تعداد بازدید: 150
امیرهوشنگ احسانی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس در پاسخ به سؤال یکی از شهروندان که از گروه مشاوره سلامت خبرگزاری پیروان موعود به نقل از ...

امیرهوشنگ احسانی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس در پاسخ به سؤال یکی از شهروندان که از گروه مشاوره سلامت خبرگزاری پیروان موعود به نقل از خبرگزاری فارس پرسیده بود «هر سال از اواسط اسفند تا پایان اردیبهشت دچار خارش پوستی شده و لکه‌های قرمزی روی دست و صورتم ظاهر می‌شود،چقدر باید این موضوع را جدی بگیرم» گفت: هرساله با شروع فصل بهار و گرده افشانی گیاهان، افرادی که زمینه‌های آلرژیک دارند با علائمی مانند لکه‌های قرمز روی پوست به‌ویژه در دست و صورت که با محیط بیرون بیشتر در تماس است، مواجه می‌شوند.

وی ادامه داد: حتی ممکن است این حساسیت پوستی با التهاب، خارش و سوزش در سطح پوست و نقاط مختلف بدن مواجه شوند که این مسئله گذرا است.

معاون آموزشی بیمارستان پوست رازی به این نکته اشاره کرد که افراد می‌توانند با مراجعه به متخصص پوست و مو پمادهای کورتونی دریافت کرده تا به این وضعیت پایان دهند، اما پمادهای کورتونی نیز پوست را نازک می‌کند و در نتیجه مصرف طولانی‌مدت آن به صلاح نیست.

احسانی همچنین گرد و خاک و ذرات معلق در هوا را از دیگر دلایل تشدید حساسیت و اگزمای پوستی به‌ویژه در فصل بهار عنوان کرد و افزود: افرادی که در این فصل با التهاب‌های پوستی مواجه می‌شوند بهتر است. از دستکش استفاده کرده و پس از شست و شوی دست و صورت با مصرف مرطوب کننده‌های مناسب تا حد زیادی خشکی پوست خود را کاهش دهند.

این متخصص پوست و مو همچنین به نقش مواد غذایی در تشدید حساسیت‌های فصلی پوست اشاره کرد و گفت: غذاهای محرک به‌ویژه سرخ‌کردنی‌ها و غذاهای حاوی فلفل نیز التهابات فصلی پوست را تشدید می‌کنند.

انتهای پیام/
برچسب ها:
آخرین اخبار