امروز : پنجشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۵ - 2016 December 8
۰۹:۰۰
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 70693
تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۳۹۳ - ساعت ۰۶:۰۱
تعداد بازدید: 24
به گزارش خبرنگار خبرگزاری پیروان موعود به نقل از خبرگزاری فارس در لاهور، فصل بهار علاوه بر اینکه فرصت خوبی برای گشت‌وگذار و تفریحات گوناگون است، فصل ...

به گزارش خبرنگار خبرگزاری پیروان موعود به نقل از خبرگزاری فارس در لاهور، فصل بهار علاوه بر اینکه فرصت خوبی برای گشت‌وگذار و تفریحات گوناگون است، فصل پخت خوراکی‌های متنوع در پاکستان نیز می‌باشد.

پاکستان به علت غذاهای لذیذ و ادویه‌جات مرغوب و معطر خود شهرت جهانی دارد و در این بین هنر آشپزان شهر لاهور در این کشور بی‌نظیر است.

شهر لاهور مرکز پخت انواع غذاهای لذیذ است و در این فصل مردم لاهور مکان‌های متنوعی را برای ارائه انواع خوراکی‌ها دایر می‌کنند.

در فصل بهار ازدحام جمعیت در مراکز غذاخوری و رستوران‌ها سبب می‌شود غذاخوری‌های سیار در نقاط مختلف شهر احداث شود.

نان ذرت، قورمه گوشت که در ظروف مخصوص و به سبک خاص تهیه می‌شود، گیاه مخصوصی به نام «ساگ» که در روغن «سرس» (یک نوع روغن گیاهی) طبخ می‌شود، «حلوه» با نان مخصوص، «دهی بره» (ماست با ادویه مخصوص و فلفل و سبزیجات، «گول گپه» (پولک‌هایی که از آرد سفید تهیه شده و با آب تمبر هندی آغشته می‌شود) از غذاهای مخصوص بهار در لاهور است.

برای تهیه قورمه گوشت از گوشت بز نر یا مرغ استفاده می‌شود.

دوغ مخصوص و عصاره نیشکر نیز از دیگر نوشیدنی‌های ویژه فصل بهار است که مردم را از دور و نزدیک به شهر لاهور می‌کشاند.
 




























































انتهای پیام/.
برچسب ها:
آخرین اخبار