امروز : جمعه ۵ خرداد ۱۳۹۶ - 2017 May 25
۰۱:۰۴
ادموند
کمک مالی
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 75872
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۳ - ساعت ۰۶:۰۱
تعداد بازدید: 52
سیدحسین داودی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، گفت: تغذیه در اصلاح بیماری‌ها و فرایندهای سرطان‌زا در هر مرحله از شرایط بیماری نقش ...

سیدحسین داودی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، گفت: تغذیه در اصلاح بیماری‌ها و فرایندهای سرطان‌زا در هر مرحله از شرایط بیماری نقش دارد.

وی ادامه داد: رژیم غذایی دارای مهارکننده‌ها و تحریک‌کننده‌های مواد سرطان‌زا است به همین دلیل مثلاً آنتی‌ اکسیدان‌ها که شامل ویتامین ث، ویتامین E و سلنیوم است، جزء مهارکننده‌ها هستند.

این متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: چربی‌های موجود در گوشت قرمز یا ترکیبات ناشی از طبخ کردن گوشت با حرارت بالا در تحریک مواد سرطان‌زا مؤثر هستند.

داودی ادامه داد: میزان ابتلا به انواع سرطان‌ها در افرادی که از فرآورده‌های گیاهی بیشتری در رژیم غذایی خود استفاده می‌کنند در مقایسه با سایر افراد کمتر است.

وی افزود: افزایش مصرف میوه و سبزی با کاهش خطر سرطان دهان، حلق، حنجره، مری، ریه، معده، کلیه، تخمدان و مثانه همراه است.

این متخصص تغذیه در امور سرطان افزود: به همین ترتیب میزان رشد و تولید سلول‌های سرطان‌ کلون در گیاهخواران کمتر از افراد دیگر است و چون انواع میوه و سبزی کالری کمتری تولید می‌کنند منبعی سرشار از فیبر، ویتامین، مواد معدنی و مواد بیولوژیک هستند.

داودی گفت: البته چاقی نیز یکی از فاکتورهای اصلی در افزایش خطر ابتلا به سرطان است بنابراین حفظ وزن در کاهش ابتلا به سرطان بسیار اهمیت دارد.

وی گفت: مواد ضدسرطان را می‌توان در گیاهانی مانند هویج، گوجه‌فرنگی و خوراکی‌هایی مانند چای سبز، مرکبات، لوبیا، تره فرنگی، موسیر، پیاز و سیر یافت.

این متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: این مواد در تحریک آنزیم‌های از بین برنده مواد سمی و مواد سرطان‌زا نقش دارند اما آنچه مهم است باید روزانه 5 تا 9 واحد میوه و سبزی مصرف کرد تا در کاهش خطر ابتلا به این سرطان‌ها مؤثر باشند.

انتهای پیام/
برچسب ها:
آخرین اخبار