امروز : یکشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۵ - 2016 December 10
۰۲:۵۴
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 77108
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۳ - ساعت ۰۶:۰۰
تعداد بازدید: 48
به گزارش خبرگزاری پیروان موعود به نقل از خبرگزاری فارس از کاشان، عبدالرسول ابراهیم‌آبادی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این خط تولید ...

به گزارش خبرگزاری پیروان موعود به نقل از خبرگزاری فارس از کاشان، عبدالرسول ابراهیم‌آبادی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این خط تولید در یکی از کارخانه‌های صنعتی تولید گلاب منطقه کاشان نصب و راه‌اندازی شده است و در موسم گل محمدی سال 93 مورد بهره‌برداری رسمی قرار می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: این دستگاه ظرفیت پنج تن فرآوری گل محمدی در شبانه‌روز را دارد و می‌تواند روزانه حدود یک و نیم کیلو اسانس گل محمدی را با کیفیتی مطابق با استاندارد ایزوی موجود برای آن(ISO 9842) تولید کند.

رئیس پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان همچنین از طراحی و ساخت سیستم تقطیر با بخار آب مخصوص استحصال اسانس و عرقیات از گیاهان علفی در این پژوهشکده خبر داد و گفت: ظرفیت این سیستم دو تن گیاه در هر بار بارگیری بوده و این سیستم قادر است از انواع گیاهان علفی همچون نعنا، رزماری، اسطوخودوس و غیره طی حداکثر دو ساعت اسانس و عرقیات استحصال کند.

وی با اشاره به اینکه دستگاه‌های فعلی استحصال اسانس و عرقیات کشور به روش تقطیر با آب کار می­‌کنند ابراز داشت: این سیستم قادر است با بهره‌گیری از روش تقطیر با بخار آب با بازده بسیار بالا و صرف انرژی بسیار پایین یعنی با انرژی مصرفی کمتر از یک بیستم سیستم‌های فعلی از طیف وسیعی از گیاهان علفی اسانس و عرقیات استحصال کند.

ابراهیم‌آبادی متذکر شد: این سیستم به صورت نیمه قابل حمل طراحی و ساخته شده و استفاده از آن علاوه بر افزایش سرعت عمل و بهبود کیفیت محصول، تأثیر بسزایی در کاهش معضلات و آلودگی‌های زیست‌محیطی ناشی از صنعت اسانس و عرقیات کشور دارد.

انتهای پیام/63009/ل30/ض1002
برچسب ها:
آخرین اخبار