امروز : یکشنبه ۶ فروردین ۱۳۹۶ - 2017 March 26
۲۲:۰۳
ادموند
کمک مالی
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 90158
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ - ساعت ۰۶:۰۰
تعداد بازدید: 98
محسن بهارلو، معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری پیروان موعود به نقل از ...

محسن بهارلو، معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری پیروان موعود به نقل از خبرگزاری فارس، در خصوص «زمان آغاز طرح شیر مدارس در سطح شهرستان‌های استان تهران» اظهار داشت: این طرح از سال 1382 آغاز شده است و معمولاً به خاطر اینکه باید طرح ساماندهی مدارس و استقرار دانش‌آموزان انجام گیرد و با توجه اعتباراتی که تصویب می‌شود این طرح از مهر تا پایان اسفند ماه انجام می‌شود چرا که به دلیل اهمیت نگهداری شیر پاستوریزه باید تا پایان اسفند طرح پایان گیرد.

وی ادامه داد: جامعه هدف این طرح دانش‌آموزان ابتدایی و پایه اول متوسطه اول است که چیزی حدود 600 هزار دانش‌آموز را در مدارس شهرستان‌های استان تهران شامل می‌شود.

بهارلو در پاسخ به این پرسش که «چرا طرح شیر در مدارس متوسطه اجرا نمی‌شود؟» افزود: دلیل آن به خاطر کمبود بودجه و اعتبارات است و علاوه بر آن با توجه به اینکه عادت غذایی در کودکان و در سنین پایین شکل می‌گیرد.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در پاسخ به این پرسش که «چه میزان شیر در سال تحصیلی جاری توزیع شده است؟»، گفت: 15 میلیون لیوان شیر امسال در سطح مدارس شهرستان‌های استان تهران و در بین 600 هزار دانش‌آموز توزیع شده است که قریب 25 نوبت شیر مصرف شده است که در هفته میانگین دو بار توزیع بوده است و سقف توزیع‌مان تا اسفند ماه همان 25 نوبت بود.

وی در خصوص «مشکلات طرح شیر مدارس» یادآور شد: بخشی از مشکلات به کارخانه‌های طرف قرارداد و بعضی از مواقع نیز مسائل غیرمترقبه‌ای به وجود می‌آید که اختلالاتی در توزیع شیر به وجود می‌آید؛ اما تلاش کرده‌ایم سقف 25 مرتبه توزیع شیر را رعایت کنیم و هر دانش‌آموز در طول سال تحصیلی 25 لیوان شیر مصرف کرده است.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران گفت: کیفیت در ماده غذایی مسئله اساسی است و با دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی نیز همکاری داشته‌ایم و به طور تصادفی نیز شیر مورد بازدید قرار می‌گرفت و در اختیار این مراکز قرار گرفته و‌ آنها پس آزمایش پاسخ می‌دادند.

بهارلو در خصوص « پوشش طرح شیر در مدارس روستایی» افزود: دانش‌آموزان روستایی نیز با دانش‌آموزان شهری هیچ تفاوتی ندارند و شیر توزیعی دو نوع استریلیزه و پاستوریزه است که برای نقاط دور از شیرهای استریل استفاده کردیم و در نقاط شهری از شیر پاستوریزه چراکه شیر استریل تا 6 ماه نیز قابل نگهداری است و کمیته مناطق را فعال کردیم که علاوه بر مقطع ابتدایی و پایه اول متوسطه درشهرها  مناطق روستایی، مراکز شبانه‌روزی و مراکز کودکان بی‌سرپرست تحت پوشش بهزیستی و کارکنان آنها که در حوزه‌مان بودند نیز در اولویت توزیع شیر قرار گرفتند.

وی در پاسخ به این سوال که « آیا برنامه غذایی میان‌ وعده‌ای به غیر از شیر برای دانش‌آموزان دارید؟» خاطر نشان کرد‌: تغذیه دانش‌آموزان به ویژه در مقطع ابتدایی و متوسطه اول بسیار مهم است؛ چرا که آنها در حال شکل‌گیری ساختار بدنی خود هستند و با توجه به جمعیت زیاد دانش آموزی باید به سمت مشارکت اولیاء در تغذیه سالم و میان وعده دانش‌آموزان حرکت کنیم و با مشارکت اولیا و مدیران‌مدارس فرهنگی ایجاد کنیم که روند تغذیه دانش‌آموزان به سمت سلامتی حرکت کند.
انتهای پیام/
برچسب ها:
آخرین اخبار
پربازدید ها