امروز : سه شنبه ۲ خرداد ۱۳۹۶ - 2017 May 23
۰۵:۵۰
ادموند
کمک مالی
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 91607
تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۳۹۳ - ساعت ۰۶:۰۱
تعداد بازدید: 11
به گزارش گروه دانستنی‌های خبرگزاری پیروان موعود به نقل از خبرگزاری فارس، بر اساس نتایج مطالعات یک تیم تحقیقاتی در ایتالو – اسپانیا، مشخص شد مصرف ...

به گزارش گروه دانستنی‌های خبرگزاری پیروان موعود به نقل از خبرگزاری فارس، بر اساس نتایج مطالعات یک تیم تحقیقاتی در ایتالو – اسپانیا، مشخص شد مصرف روزانه 500 گرم توت فرنگی به مدت یک ماه موجب کاهش کلسترول LDL است.

محققان در آغاز مطالعات آزمایش خونی از داوطلبان گرفتند؛ نتیجه‌ها نشان دادند به طور متوسط 14 درصد کلسترول LDL و 21 درصد تری گلیسیرید کاهش یافته و سطح HDL کلسترول خوب بدون تغییر باقی مانده است.

در این آزمایشات پارامترهای دیگر مانند استرس، اکسیداتیو و عملکرد پلاکت به طور مطلوبی تکامل پیدا کرده‌اند اما این مزایا فقط دو هفته بودند و پس از پایان آزمایش دیگر قابل مشاهده نبودند و دوباره تمامی به سطح اولیه خود بازگشتند.

انتهای پیاام/
برچسب ها:
آخرین اخبار