امروز : شنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۵ - 2016 December 3
۰۸:۳۶
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 91876
تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۳۹۳ - ساعت ۱۳:۴۷
تعداد بازدید: 16
مرتضی صفوی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری پیروان موعود به نقل از خبرگزاری فارس در مورد علت سردرد صبحگاهی روزه‌داران گفت: مصرف غذاهای ...

مرتضی صفوی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری پیروان موعود به نقل از خبرگزاری فارس در مورد علت سردرد صبحگاهی روزه‌داران گفت: مصرف غذاهای شیرین در وعده غذایی سحر علت این امر به شمار می‌رود.

وی تشریح کرد: غذاهایی که قند زیادی دارند، قند خون را افزایش می‌دهند و بدن نیز برای کاهش قند خون انسولین ترشح می‌کند و این انسولین موجب بروز سردرد در روزه‌داران می‌شود.

این متخصص تغذیه همچنین در مورد مصرف زولبیا و بامیه در وعده افطار نیز گفت: زولبیا و بامیه به علت داشتن قند و چربی بیش از اندازه، موجب می‌شوند که مغز احساس سیری کند.

وی تأکید کرد: به این اتفاق می‌گویند سیری کاذب و در صورتی که معده همچنان خالی است انسان احساس سیری می‌کند و از خوردن دست می‌کشد.

به گفته صفوی در صورت تکرار این روند بدن تنها با قند و چربی تغذیه شده و در مرور زمان دچار سوءهاضمه و فقر غذایی می‌شود.

وی به روزه‌داران توصیه کرد: از آنجایی که زولبیا و بامیه و غذاهای اینچنینی دارای قند و چربی زیاد هستند، موجب چاقی می‌شود.

انتهای پیام/
برچسب ها:
آخرین اخبار