امروز : جمعه ۲۸ مهر ۱۳۹۶ - 2017 October 20
۱۳:۵۴
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 9204
تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ساعت ۱۵:۴۳
تعداد بازدید: 107
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس محسن نصیری طوسی پیش از ظهر امروز در نشست خبری هفته سلامت گوارش با محوریت سرطان کبد خاطرنشان کرد: یکی از ...

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس محسن نصیری طوسی پیش از ظهر امروز در نشست خبری هفته سلامت گوارش با محوریت سرطان کبد خاطرنشان کرد: یکی از زمینه‌های ایجاد سرطان کبد، کبد چرب است و برای جلوگیری از کبد چرب باید دریافت کالری اضافه متوقف شود چرا که در رژیم غذایی ما دریافت کالری اضافی و نابجا زیاد شده که این امر به مرور تبدیل به چربی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه برخی غذاها به هیچ عنوان جنبه تغذیه‌ای برای سلامت انسان ندارند خاطرنشان کرد: برخی مواد غذایی با یک فرهنگ غلط در سر سفره غذایی ما شایع شده‌اند که شیرینی، نوشابه، آبمیوه‌های مصنوعی، فست فودها و حتی قند و شکر که حاوی کالری‌های زیادی هستند و بدن به آن احتیاجی ندارد از این دسته‌اند.

نصیری طوسی اظهار داشت: می‌توان خرما، کشمش، عسل طبیعی و کربوهیدرات‌های موجود در غذا را به عنوان جایگزین قند و شیرینی در نظر گرفت.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اگرچه مصرف نان و برنج ر ا برای تغذیه ضروری دانست اما تأکید کرد که جامعه ایرانی بیش از نیاز بدن به دلیل تهیه آسان و ارزان قیمت بودن نسبت به بقیه غذاها و خوشمزگی از نان و برنج استفاده می‌کنند.

وی گفت: کالری اضافی در بدن به چربی تبدیل می‌شود و باید در کنار برنج مقداری سبزی، میوه و گوشت نیز قرار داد و ترجیحا قند و شکر باید از سبد غذایی حذف شود.

به گزارش فارس هفته سلامت گوارش با محوریت سرطان کبد از دوم تا نهم خرداد در تهران و 8 استان کشور بطور سراسری برای پزشکان و عموم راه‌های تشخیص و درمان بیماری‌های کبد را آموزش می‌دهد.
انتهای پیام/
برچسب ها:
آخرین اخبار
پربازدید ها