امروز : یکشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۵ - 2016 December 11
۱۲:۳۸
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 92761
تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۳ - ساعت ۱۲:۴۴
تعداد بازدید: 51
سیدضیاءالدین مظهری در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری پیروان موعود به نقل از خبرگزاری فارس راهکارهایی را برای فرار از تشنگی عنوان کرد و ...

سیدضیاءالدین مظهری در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری پیروان موعود به نقل از خبرگزاری فارس راهکارهایی را برای فرار از تشنگی عنوان کرد و ویژگی‌های یک سحری خوب را بر شمرد.

وی با تأکید بر این مسئله که وعده سحری نباید پر ملات باشد گفت: بهتر است این وعده غذایی مانند یک صبحانه کامل و دربردارنده سبزیجات پخته و خام باشد.

این متخصص تغذیه در مورد علت توصیه به مصرف سبزیجات در وعده سحری گفت: بخش اعظمی از سبزیجات را آب تشکیل می‌دهد و آب آنها بعد از تناول به صوت ژل در بدن نگهداری می‌شود.

وی ادامه داد: در طول روز و به تدریج آب سبزیجات در بدن رها می‌شود و نیاز بدن به آب را برطرف می‌کند.

به گفته مظهری، سبزیها علاوه بر اینکه به تأمین آب بدن کمک می‌کند، سبب می‌شود تا کسانی که در طول ماه مبارک تحرکشان کم است یا از حجم غذایشان کاسته می‌شود، به خشکی مزاج دچار نشوند.

وی مصرف غلات را دیگر راهکار فرار از تشنگی عنوان کرد و افزود: یکی از غذاهایی که توصیه می‌شود روزه‌داران مصرف کنند، حلیم‌های خانگی است که از آب مرغ چربی گرفته یا آب گوشت چربی گرفته تهیه شده باشند.

این متخصص تغذیه یادآور شد: غلات حاوی فیبر و سبوس هستند و آب را در خود جذب می‌کنند و زمانی که انسان آن را میل می‌کند، آب و کالری آن به تدریج آزاد شده و می‌تواند آب و انرژی بدن را تامین کند.

وی بار دیگر تأکید کرد: اگر ما این نکات قابل اجرا را در رژیم غذایی خود در فاصله افطار تا شام و سحری رعایت کنیم، طبیعتاً نشاط بیشتری در کنار سلامتی خواهیم داشت.
انتهای پیام/
برچسب ها:
آخرین اخبار