امروز : یکشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۶ - 2017 July 23
۱۵:۲۳
ادموند
کمک مالی
کانال پیروان موعود
موسسه قاف
جنبش
کد خبر: 96264
تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۳۹۳ - ساعت ۰۶:۰۰
تعداد بازدید: 9
زهرا ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس گفت: در حال حاضر به دلیل افزایش جمیعت در دنیا تأمین غذا از چالش‌های مهم به حساب می‌آید به ...

زهرا ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس گفت: در حال حاضر به دلیل افزایش جمیعت در دنیا تأمین غذا از چالش‌های مهم به حساب می‌آید به همین دلیل کشورها به دنبال پیشگیری از خطرات ناشی از آفت‌زدگی و بیماری هستند.

وی افزود: از طرفی محصولات کشاورزی از انواع کودهای شیمیایی است و سموم استفاده می‌شود و در اغلب موارد بیش از حد از این سموم استفاده شده است که این موضوع عوارضی را برای سیستم خون‌رسانی بدن هضم غذا و کارکرد دستگاه گوارش به دنبال داشته است.

ابراهیمی تصریح کرد: استفاده بیش از حد از سموم ابتلا به بیماری‌های پارکینسون، پوکی استخوان، بروز بیماری‌های ژنتیکی، تولد نوزادان کم وزن، افزایش سقط جنین و اختلالات هورمونی را به ویژه در کودکان و مادران باردار را موجب می‌شود.

این متخصص طب سنتی گفت: گاهی استفاده از انواع سموم فقط به دلیل نگهداری طولانی‌مدت سبزیجات و میوه‌ها استفاده می‌شود و نه تنها سودی برای مصرف‌کننده ندارد بلکه عوارض جبران‌ناپذیری به دنبال خواهد داشت.

وی گفت: به همین دلیل به دنبال غذاهایی که هیچگونه مواد شیمیایی به آنها اضافه نشده باید برویم که ارزش غذایی بالا داشته و عاری از مواد شیمیایی مضر هستند.

وی افزود: در حال حاضر محصولات غذایی ارگانیک شامل انواع میوه‌ها، سبزی‌ها، غلات، حبوبات، شیر، گوشت، مرغ و تخم‌مرغ، عسل و محصولات دیگری است که به شکل ارگانیک تولید می‌شود که البته گران‌تر هم هستند.
انتهای پیام/
برچسب ها:
آخرین اخبار